Logowanie Rejestracja
Kalkulator kredytowy oraz porównywarka kredytowa - opinie Klientów [318]

Ostatnie opinie użytkowników

eurobank opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
opinie eurobank
eurobankAutor: asia92
mój tato ma tam konto od lat i nigdy nie było żadnych problemów. sama myślę czy sie tam nie przenieść
Dodano: 21 listopada 2014
Sygma Bank opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie Sygma Bank
Sygma BankAutor: ll
Ten bank to kpina najgorszy z jakiego korzystałem nie wspominając o obsłudze klijeta nachalnie telefonach i wręcz notorycznie problemach z tym ban
Dodano: 21 listopada 2014
Credit Agricole opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie Credit Agricole
Credit AgricoleAutor: szuszkiewicz urszula
Crediy Agricole Bank Polska s.a jest bankiem złodziejskim i lekceważącym klienta. Odsyłającym od infolinii do infolinii przy których czeka się bardzo
Dodano: 21 listopada 2014
Credit Agricole opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie Credit Agricole
Credit AgricoleAutor: ela
Ja również otrzymałam takie wezwanie do zapłaty i również z 2004 roku. Kwota zadłużenia to 0,04 a do spłaty mam 109,33 nie wiem skąd te kwoty z ban
Dodano: 21 listopada 2014
Credit Agricole opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie Credit Agricole
Credit AgricoleAutor: Grażyna
Przepraszam, jestem tak zdenerwowana że popełniam błędy pisząc data umowy to: 17.08.2004r. a nie 204, i nie 2014r. Przeprawam. Czeka mnie dzisiaj
Dodano: 21 listopada 2014
Credit Agricole opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie Credit Agricole
Credit AgricoleAutor: kasia
odradzam branie na raty spłaciłam wcześniej i żądają spłaty odsetek a w umowie co innego
Dodano: 21 listopada 2014
Credit Agricole opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
opinie Credit Agricole
Credit AgricoleAutor: Grażyna
poprawna data to 17.08.2014rok a nie 17.08.204
Dodano: 21 listopada 2014
Credit Agricole opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie Credit Agricole
Credit AgricoleAutor: Grażyna
kupiłam na raty nie pamietam co, ale 10 lat temu tzn.17.08.204r. spłacono w terminie a teraz po 10 latach tzn.20.11.2014r. dostaję wezwanie do zaat
Dodano: 21 listopada 2014
Sygma Bank opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie Sygma Bank
Sygma BankAutor: NN
Nie polecam tego banku!!!!!!!!! Raty kredytu spłacam regularnie i z wyprzedzeniem.Ostatnio po mimo wcześniejszej wpłaty dostałam sms o braku wpłaty
Dodano: 21 listopada 2014
Sygma Bank opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie Sygma Bank
Sygma BankAutor: xxx
Nie polecam tego banku. Są nie uczciwi ...
Dodano: 20 listopada 2014

Portal finansowy Sfera-Finansow.pl z pożyczkami i chwilówkami zajmujący się tematyką: pożyczki online, chwilówki na dowód, kredyty gotówkowe bez zaświadczeń, banki oraz instytucje pozabankowe, karty kredytowe, kredyty hipoteczne, kredyty na dowód.
Ta strona używa COOKIES. Za ich pomocą zbieramy dane jedynie w celach statystycznych. Możesz usunąć pliki cookies z dysku twardego a także zablokować ich zapisywanie poprzez zmianę ustawień swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w regulaminie.