Logowanie Rejestracja
Kalkulator kredytowy oraz porównywarka kredytowa - opinie Klientów [316]

Ostatnie opinie użytkowników

Credit Agricole opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
opinie Credit Agricole
Credit AgricoleAutor: Marcin Stagrowski
Odpowiedź od Rzecznika Konsumentów: Szanowny Panie, zgodnie z art. 118 Kodeksu cywilnego (Dz. U. Nr 16, poz. 93 ze zm.) Pana roszczenie, j
Dodano: 24 listopada 2014
BNP Paribas Bank Polska SA opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
opinie BNP Paribas Bank Polska SA
Pacownicy bardzo mili odpowiedzialni umieja zadbać o klienta atmosfera swietna az chce się wchodzic. Polecam.
Dodano: 24 listopada 2014
PKO BP opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
opinie PKO BP
PKO BPAutor: juri
nowe iPKO jest super. Bardzo przejrzysty i wygodny serwis - tak jak to powinno być. Bank naprawdę z obsługą o aktualną ofertą na plus.
Dodano: 24 listopada 2014
Credit Agricole opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
opinie Credit Agricole
Credit AgricoleAutor: Marcin Stagrowski
Mam tą samą sytuację (za 4 gr chcą 101,75) 1. Proponuję zacząć od tego: https://www.nik.gov.pl/kontakt/skargi-i-wnioski/ 2. Następnie pozew z
Dodano: 24 listopada 2014
PKO BP opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie PKO BP
PKO BPAutor: jacek
Odradzam każdemu ten bank. Konto za 0 :). Konto wmusili mi przy kredycie, nigdy nie płaciłem za konto, a tu 6,9 za konto + 3,90 za karte. Wiem, że da
Dodano: 23 listopada 2014
Bank Millennium opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
opinie Bank Millennium
Bank MillenniumAutor: Słoń
Jestem klientem Banku Millennium w Ostródzie w tzw. Bunkrze. Jestem bardzo zadowolony z konta osobistego i firmowego,a w szczególności chce pogratu
Dodano: 23 listopada 2014
Credit Agricole opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
opinie Credit Agricole
Credit AgricoleAutor: Katarzyna.F
Oczywiśie, że nie znamy, ponieważ mamy zupełnie zawody i specjalizacje, na których znamy się z kolei lepiej niż prawnicy. Jak rozumiem jednak, to, co
Dodano: 23 listopada 2014
Credit Agricole opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
opinie Credit Agricole
Credit AgricoleAutor: serdariusz
Widzę że nie znacie panstwo prawa.Proponuje się zapoznać u prawnika z prawem które jest w tej chwili takie że bank może w tej chwili żądac odsetek
Dodano: 23 listopada 2014
Credit Agricole opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie Credit Agricole
Credit AgricoleAutor: Katarzyna F.
Dołączam zdaje się do tych, co dostali wezwanie do uregulowania zaległości pozyczki dawno spłaconej. Zdaje się, że Bank Credit Agricole prowadzi ja
Dodano: 23 listopada 2014
eurobank opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
opinie eurobank
eurobankAutor: Jerzy Konior
gratuluję takich pracowników jak zatrudnieni w oddziale w Tarnobrzegu.kompetentni,życzliwi i bardzo sympatyczni w obsłudze.szczególne słowa uznan
Dodano: 23 listopada 2014

Portal finansowy Sfera-Finansow.pl z pożyczkami i chwilówkami zajmujący się tematyką: pożyczki online, chwilówki na dowód, kredyty gotówkowe bez zaświadczeń, banki oraz instytucje pozabankowe, karty kredytowe, kredyty hipoteczne, kredyty na dowód.
Ta strona używa COOKIES. Za ich pomocą zbieramy dane jedynie w celach statystycznych. Możesz usunąć pliki cookies z dysku twardego a także zablokować ich zapisywanie poprzez zmianę ustawień swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w regulaminie.