Logowanie Rejestracja
Kalkulator kredytowy oraz porównywarka kredytowa - opinie Klientów [311]

Ostatnie opinie użytkowników

eurobank opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
opinie eurobank
eurobankAutor: Marika
Ja miałam dwa kredyty gotówkowe w tym banku i wiem, że zawsze mogę liczyć na ich pomoc, zawsze bardzo miła obsługa
Dodano: 1 grudnia 2014
Credit Agricole opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie Credit Agricole
Credit AgricoleAutor: darek
nie bierzcie nic w tym banku na raty za juchnie gazowa ktora kosztuje 100ożl zaplacicie 3000tys zlodzieje
Dodano: 30 listopada 2014
Sygma Bank opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
opinie Sygma Bank
Sygma BankAutor: Otwarty
to co wypisujecie, w dodatku jak po stylu można poznać, robi to jedna osoba, to żenada, weź się człowieku uspokój i przestań wypisywać te pierdoły
Dodano: 30 listopada 2014
Credit Agricole opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
opinie Credit Agricole
Credit AgricoleAutor: lenu
Ludzie nie chcę wam psuć bojowych nastrojów, ale skoro bank się odzywa po 10 latach, to wy podnosicie zarzut przedawnienia i po krzyku. Nikt nic nie
Dodano: 30 listopada 2014
Credit Agricole opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
opinie Credit Agricole
Credit AgricoleAutor: doradca
http://www.fakt.pl/Czy-bank-quot-odpusci-quot-ci-twoje-dlugi-,artykuly,106273,1.html
Dodano: 29 listopada 2014
Credit Agricole opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
opinie Credit Agricole
Credit AgricoleAutor: Rafał T.
Ja , jak podobnie wielu ludzi po 12 latach otrzymałem wezwanie do zapłaty 1,98zł (kredyt był spłacony) z jakimiś chorymi opłatami razem ok 40 zł.Jeśli
Dodano: 29 listopada 2014
Bank PeKaO SA opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie Bank PeKaO SA
Bank PeKaO SAAutor: klient
Witam wszystkich klientów pekao sa, jak wielu z Was jestem klientką tego banku i ostatnio stwierdziłam że tak właściwie to jestem nikim dla tego banku
Dodano: 29 listopada 2014
MiniCredit opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
opinie MiniCredit
MiniCreditAutor: Jacek
Nie miałem żadnych problemów z akceptacją mojego wniosku o pożyczkę i bardzo szybko przelali mi środki. Wszystko jest jasne i intuicyjne, a umowa
Dodano: 29 listopada 2014
mBank opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie mBank
mBankAutor: Krzyś527
Tyle opinii negatywnych, że włos jeży się na głowie. Nie będę się powtarzał, ale korzystam z nowego serwisu internetowego już od czasu kiedy nie można
Dodano: 29 listopada 2014
Credit Agricole opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie Credit Agricole
Credit AgricoleAutor: autorka- ja
Mój mąż również dostał w zeszłym tyg. wezwanie w którym jets jasno napisane że proszą o dobrowolne urególowanie zadłużenia, po 8-miu latach.... Pan
Dodano: 28 listopada 2014

Portal finansowy Sfera-Finansow.pl z pożyczkami i chwilówkami zajmujący się tematyką: pożyczki online, chwilówki na dowód, kredyty gotówkowe bez zaświadczeń, banki oraz instytucje pozabankowe, karty kredytowe, kredyty hipoteczne, kredyty na dowód.
Ta strona używa COOKIES. Za ich pomocą zbieramy dane jedynie w celach statystycznych. Możesz usunąć pliki cookies z dysku twardego a także zablokować ich zapisywanie poprzez zmianę ustawień swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w regulaminie.