Logowanie Rejestracja
Kalkulator kredytowy oraz porównywarka kredytowa - opinie Klientów [304]

Ostatnie opinie użytkowników

Toyota Bank opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie Toyota Bank
Toyota BankAutor: Jacek
Jedyny kontakt z tym bankiem,to pani z infolinii,która nie za wiele wie.Inne pytania pani zapisuje i według standardów tego "banku" dwa ty
Dodano: 9 grudnia 2014
Sygma Bank opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
opinie Sygma Bank
Sygma BankAutor: neila
ludzie prosta logika rata do 5/10/15 to płace tak aby wpłynęła na ten dzień! nie płacimy np 5 licząc, że wpłynie w tym samym dniu i zostanie zaksięgo
Dodano: 9 grudnia 2014
PKO BP opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
opinie PKO BP
PKO BPAutor: zośka
genialne jest nowe iPKO. żaden bank nie ma tak ładnego i łatwego w użyciu serwisu. Polecam
Dodano: 9 grudnia 2014
Raiffeisen Polbank opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie Raiffeisen Polbank
Raiffeisen PolbankAutor: Klient od kilku lat
Ostatni pomysł na kantowanie klienta to przesyłanie rozliczeń po terminie spłaty. A ponieważ taka spłata musi być dokonana po terminie, to wysyłany je
Dodano: 9 grudnia 2014
Credit Agricole opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie Credit Agricole
Credit AgricoleAutor: andre
bank ma już pozew zbiorowy za kredyty hipoteczne
Dodano: 9 grudnia 2014
Credit Agricole opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie Credit Agricole
Credit AgricoleAutor: klient
Witam jestem bardzo zbulwersowana zachowaniem osób pracujących na odpowiedzialnych stanowiskach , ktorzy wmawiają nam ,że to nic nie kosztuje a prz
Dodano: 9 grudnia 2014
Credit Agricole opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie Credit Agricole
Credit AgricoleAutor: klient
Witam jestem bardzo zbulwersowana zachowaniem osób pracujących na odpowiedzialnych stanowiskach , ktorzy wmawiają nam ,że to nic nie kosztuje a prz
Dodano: 9 grudnia 2014
Meritum Bank opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
opinie Meritum Bank
Meritum BankAutor: Bogdan
w moim oddziale w koninie również nie ma kasy jednak podzielam opinie poniższe gdyż pomogli mi w trudnej sytuacji a do tego miła obsługa i możliwość
Dodano: 9 grudnia 2014
Sygma Bank opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie Sygma Bank
Sygma BankAutor: Margiet
Po zapoznaniu się z kilkoma komentarzami całkowicie podzielam opinie o tym po...... banku jest to banda naciągaczy wyłudzająca od ludzi nienależne im
Dodano: 9 grudnia 2014
Getin Noble Bank SA opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie Getin Noble Bank SA
Getin Noble Bank SAAutor: misztal
geting bank to oszusci i naciagacze,spłacony wczesniej kredyt, nie ma możliwości odzyskać pozostałych kwot z ubezpieczenia,tak mają stworzone umowy
Dodano: 9 grudnia 2014

Portal finansowy Sfera-Finansow.pl z pożyczkami i chwilówkami zajmujący się tematyką: pożyczki online, chwilówki na dowód, kredyty gotówkowe bez zaświadczeń, banki oraz instytucje pozabankowe, karty kredytowe, kredyty hipoteczne, kredyty na dowód.
Ta strona używa COOKIES. Za ich pomocą zbieramy dane jedynie w celach statystycznych. Możesz usunąć pliki cookies z dysku twardego a także zablokować ich zapisywanie poprzez zmianę ustawień swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w regulaminie.