Logowanie Rejestracja
Kalkulator kredytowy oraz porównywarka kredytowa - opinie Klientów [300]

Ostatnie opinie użytkowników

PKO BP opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
opinie PKO BP
PKO BPAutor: andrzej s.
jestem klijentem od 20 lat Olsztyn ul. Jasna--- dział kredytu hipotecznego----obsługa na medal z wielu bankow nie znam lepszego...kierowniczka i p
Dodano: 17 grudnia 2014
Sygma Bank opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
opinie Sygma Bank
Sygma BankAutor: Dominik
jak pewnie sporo osób, po prostu nie zapoznałeś się z umową którą kiedyś podpisałeś, to niestety nagminne a potem kto jest winny, oczywiście nie ja
Dodano: 17 grudnia 2014
HSBC Bank Polska SA opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
opinie HSBC Bank Polska SA
HSBC Bank Polska SAAutor: maciek
witam, ma problem ze zrobieniem przelewu na konto walutowe. ktos pomoże?
Dodano: 17 grudnia 2014
ING Bank Śląski opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie ING Bank Śląski
ING Bank ŚląskiAutor: byłyjużklient
ten bank to pomyłka, robiłem przelew międzynarodowy walutowy dziś mija siódmy dzień roboczy i pieniądze nie dotarły ( informacja potwierdzona ) gdy po
Dodano: 17 grudnia 2014
PKO BP opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie PKO BP
PKO BPAutor: zbulwersowana
może by tak najpierw zadbać o pracowników na najniższym szczeblu którzy robią wszystko za marne grosze bo to oni pracują na nagrody i premie menage
Dodano: 16 grudnia 2014
PKO BP opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie PKO BP
PKO BPAutor: były klient
najgorszy bank
Dodano: 16 grudnia 2014
Sygma Bank opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie Sygma Bank
Sygma BankAutor: Gosia
Witam wszystkich. Mam podobny problem z tym pseudo bankiem. Jak każdy kupuję na raty. Podpisuję umowę spłacam raty i koniec znajomości z jakimkolwi
Dodano: 16 grudnia 2014
MiniCredit opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
opinie MiniCredit pożyczka
Super oferta. Pieniadze dotarly bardzo szybko, a cena na tle innych firm pozyczkowych jest na prawde atrakcyjna.
Dodano: 16 grudnia 2014Zobacz więcej (6 opinii)
PKO BP opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
opinie PKO BP
PKO BPAutor: janea
Najlepszy polski bank! Mam konto od 7 lat i nigdy nie mialaem problemow.
Dodano: 16 grudnia 2014
Sygma Bank opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie Sygma Bank
Sygma BankAutor: Maciej
Witam , wszystkich klientów tego banku , jak również przyszłych,,oby nie,,,,,bo ja wżyciu nie doznałem takie LICHWY jakim jest ten pseudo bank,,gorsz
Dodano: 16 grudnia 2014

Portal finansowy Sfera-Finansow.pl z pożyczkami i chwilówkami zajmujący się tematyką: pożyczki online, chwilówki na dowód, kredyty gotówkowe bez zaświadczeń, banki oraz instytucje pozabankowe, karty kredytowe, kredyty hipoteczne, kredyty na dowód.
Ta strona używa COOKIES. Za ich pomocą zbieramy dane jedynie w celach statystycznych. Możesz usunąć pliki cookies z dysku twardego a także zablokować ich zapisywanie poprzez zmianę ustawień swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w regulaminie.