Logowanie Rejestracja
Kalkulator kredytowy oraz porównywarka kredytowa - opinie Klientów [299]

Ostatnie opinie użytkowników

Getin Noble Bank SA opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie Getin Noble Bank SA
Witam, ostrzegam!!! kim jest człowiek który proponuje inwestycję w ZIEMIĘ ROLNĄ którą w naszym imieniu odrolni i sprzeda ze sporym zarobkiem? A kim je
Dodano: 21 grudnia 2014
Getin Noble Bank SA opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie Getin Noble Bank SA
Getin Noble Bank SAAutor: mileczka135
Nie polecam Getin Noble Bank ze względu na to że wzięłam kredyt na 48 m-cy spłaciłam po 7 miesiącach a bank pobrał odemnie 1100zl ubezpieczenia cał
Dodano: 18 grudnia 2014
Sygma Bank opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
opinie Sygma Bank
Sygma BankAutor: Sylwek
nie wiem sam, czy wy macie coś z głową, że wypisujecie takie banialuki, jestem klientem sygmy od wielu lat i w życiu nie słyszałem żeby ktoś wymyślał
Dodano: 18 grudnia 2014
PKO BP opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie PKO BP
PKO BPAutor: tomasz m
nigdzie w internecie nie można znaleźć czasów księgowania przelewów elixir. jak już znajdziecie tę informację, to i tak okaże się, że wasz przelew mia
Dodano: 18 grudnia 2014
Bank BPH opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie Bank BPH
Bank BPHAutor: lejek
szkoda nawet pisać
Dodano: 18 grudnia 2014
Sygma Bank opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie Sygma Bank
Sygma BankAutor: Sławek
Posiadałem kartę płatniczą od 2002 roku korzystając z niej sporadycznie raczej trzymałem ją ze względów sentymentalnych gdyż była to pierwsza moja
Dodano: 18 grudnia 2014
Getin Noble Bank SA opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie Getin Noble Bank SA
:Getin Bank to banda oszustów, która współpracuje z różnymi firmami świadczącymi im usługi zawierania dla nich kredytów, gdzie o tym nie informują
Dodano: 18 grudnia 2014
Sygma Bank opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie Sygma Bank
Sygma BankAutor: JARY
Odezwali się po trzech latach że nie zapłacona jest jedna z 20 rat,wszystkie spłaciłem w terminie,po rozmowie telefonicznej pani nie potrafiła powie
Dodano: 18 grudnia 2014
Getin Noble Bank SA opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie Getin Noble Bank SA
Getin Noble Bank SAAutor: MariuszO
Ja już podjąłem decyzję, i w styczniu rezygnuję z ich usług, ciągle ślę reklamacje i nic nie robią. Od chwili ich magicznego połączenia usług, to jest
Dodano: 17 grudnia 2014
BZWBK opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
opinie BZWBK
BZWBKAutor: Karol
Jestem FRAJEREM... Jestem frajerem, ponieważ dałem się oszukać w ciągu 4 dni na 400zł. Super prowizje robią swoje. BZ WBK to bank dla frajerów, ja nie
Dodano: 17 grudnia 2014

Portal finansowy Sfera-Finansow.pl z pożyczkami i chwilówkami zajmujący się tematyką: pożyczki online, chwilówki na dowód, kredyty gotówkowe bez zaświadczeń, banki oraz instytucje pozabankowe, karty kredytowe, kredyty hipoteczne, kredyty na dowód.
Ta strona używa COOKIES. Za ich pomocą zbieramy dane jedynie w celach statystycznych. Możesz usunąć pliki cookies z dysku twardego a także zablokować ich zapisywanie poprzez zmianę ustawień swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w regulaminie.