Logowanie Rejestracja
Kalkulator kredytowy oraz porównywarka kredytowa - opinie Klientów [294]

Ostatnie opinie użytkowników

Sygma Bank opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie Sygma Bank
Sygma BankAutor: klient
Witam jestem klientką od kilku lat, moja przygoda zaczela sie od kredytu. i na poczatku wszystko ukladalo sie ja trzeba, potem zaczely sie podwyżki o
Dodano: 4 stycznia 2015
Credit Agricole opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie Credit Agricole
Credit AgricoleAutor: Maria
nie powierzajcie im swoich pieniędzy bo zrobią wszystko,żeby nimi obracać nawet 3 miesiące i wynajdywać sposoby żebyście ich nie wypłacili przekona
Dodano: 4 stycznia 2015
Credit Agricole opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
opinie Credit Agricole
Bank ma prawo dochodzić swojej własności nawet za 50 lat nie ma czegoś takiego jak przedawnienie -nie wiem skąd macie taka informacje ale jest błędna
Dodano: 4 stycznia 2015
Deutsche Bank Polska S.A. opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie Deutsche Bank Polska S.A.
Nie polecam Banku. Każdy kto zastanawia się nad kredytem hipotecznym niech dobrze się zastanowi. Ponad 3 miesiące czekałem na decyzję. Wniosek wróci
Dodano: 4 stycznia 2015
BZWBK opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie BZWBK
BZWBKAutor: Klient
Uwaga na t.z. doradców ( oszustów ) klienta . Starają się grać znawców inwestowania giełdowego i zdobyć zaufanie Klienta, gdy zobaczą na jego koncie t
Dodano: 3 stycznia 2015
Bank Millennium opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie Bank Millennium
Bank MillenniumAutor: Klient
Uwaga na t.z. doradców tego banku. Pojawienie się większej kwoty na rachunku klienta uruchamia mega aktywność doradcy ( naciągacza - nie chcę użyć moc
Dodano: 3 stycznia 2015
Bank Millennium opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie Bank Millennium
Bank MillenniumAutor: Klient
Nie polecam tego banku, bardzo dużą prowizję liczą sobie z bankomatów euronetu bo aż 3% proszę uważać mnie kosztowało to 250 zł.
Dodano: 3 stycznia 2015
eurobank opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie eurobank
eurobankAutor: Magdalena B
Witam serdecznie, I serdecznie nie polecam tego banku. Obsługa klienta na poziomie zerowym. Pracownik banku popełnił błąd, po czym otrzymałam telef
Dodano: 3 stycznia 2015
Bank Millennium opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
opinie Bank Millennium
Bank MillenniumAutor: Pracownik
od września stałam sie jednocześnie pracownikiem i klientem banku i z chęcią rezygnuję z inego konta. Z każdym dniem obserwuję politykę banku i jestem
Dodano: 3 stycznia 2015
Bank Millennium opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
opinie Bank Millennium
Bank MillenniumAutor: Pracownik
od września stałam sie jednocześnie pracownikiem i klientem banku i z chęcią rezygnuję z inego konta. Z każdym dniem obserwuję politykę banku i jestem
Dodano: 3 stycznia 2015

Portal finansowy Sfera-Finansow.pl z pożyczkami i chwilówkami zajmujący się tematyką: pożyczki online, chwilówki na dowód, kredyty gotówkowe bez zaświadczeń, banki oraz instytucje pozabankowe, karty kredytowe, kredyty hipoteczne, kredyty na dowód.
Ta strona używa COOKIES. Za ich pomocą zbieramy dane jedynie w celach statystycznych. Możesz usunąć pliki cookies z dysku twardego a także zablokować ich zapisywanie poprzez zmianę ustawień swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w regulaminie.