Logowanie Rejestracja
Kalkulator kredytowy oraz porównywarka kredytowa - opinie Klientów [292]

Ostatnie opinie użytkowników

Credit Agricole opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie Credit Agricole
Credit AgricoleAutor: fela
chciałabym wiedzieć na czym polega praca Komisji Nadzoru Bankowego skoro ten pseudo bank może robić takie rzeczy bezkarnie??????????????????
Dodano: 7 stycznia 2015
Credit Agricole opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie Credit Agricole
Credit AgricoleAutor: jaga
to nie jest bank a Zarząd to jakieś hieny a nie uczciwi bankowcy jak można tak bezczelnie krzywdzić klientów którzy powierzyli im swoje pieniądze ,
Dodano: 7 stycznia 2015
Credit Agricole opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie Credit Agricole
Credit AgricoleAutor: edyta
Pozyczki mi nie chca udziekic mimo ze pozyczka poprzednia splacona mowia ze przez bik ze niby jakies zadluzenie musialo byc masakra chociaz mam umowe
Dodano: 6 stycznia 2015
Credit Agricole opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie Credit Agricole
Credit AgricoleAutor: pati
Bank ktory poboera ogromne sumy za prowadzenie rachunku i nic nie prooonuje sam od siebie zadnych kredytow a rachunek miesiecznie mnie wynosil 13 zl i
Dodano: 6 stycznia 2015
Credit Agricole opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie Credit Agricole
Credit AgricoleAutor: franek
bankomat Euronet po nieudanej transakcji wyjęcia pieniędzy blokuje żądaną kwotę nie na dwa dni jak to gdzie indziej bywa tylko od razu na tydzień albo
Dodano: 6 stycznia 2015
Credit Agricole opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie Credit Agricole
Credit AgricoleAutor: jarek
przetrzymują środki klientów na własnych kontach informują że jeszcze nie wpłynęły i tak z dnia na dzień ,a nuż jeszcze się da nabić klienta w bute
Dodano: 6 stycznia 2015
Credit Agricole opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie Credit Agricole
Credit AgricoleAutor: agnes
Mam konto internetowe ktore mieło byc bezpłatne. Od jakiegos czasu bez uprzedzenia zaczęto mi naliczac opłaty za karte i tokena. poszłam do banku i do
Dodano: 6 stycznia 2015
mBank opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie mBank
mBankAutor: Mariusz
Ta nowa strona, a raczej te ,,wodotryski" które się pojawiają jako strona spowodowały, że po 15 latach rozstaję się z mbankiem. Szkoda że od prof
Dodano: 5 stycznia 2015
Credit Agricole opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie Credit Agricole
Credit AgricoleAutor: rolniczka z marszłkowskie
ponieważ rolnicy którzy mają kredyty a nie otrzymali dopłat mają zaległości w spłatach , to bank musi w inny sposób zarobić, więc łamie prawo i gnę
Dodano: 5 stycznia 2015
eurobank opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie eurobank
eurobankAutor: jerry
Euro bank udziela kredytu hipotecznego bez wizyty w banku a pozniej mowi ze dal sie oszukac
Dodano: 5 stycznia 2015

Portal finansowy Sfera-Finansow.pl z pożyczkami i chwilówkami zajmujący się tematyką: pożyczki online, chwilówki na dowód, kredyty gotówkowe bez zaświadczeń, banki oraz instytucje pozabankowe, karty kredytowe, kredyty hipoteczne, kredyty na dowód.
Ta strona używa COOKIES. Za ich pomocą zbieramy dane jedynie w celach statystycznych. Możesz usunąć pliki cookies z dysku twardego a także zablokować ich zapisywanie poprzez zmianę ustawień swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w regulaminie.