Logowanie Rejestracja
Kalkulator kredytowy oraz porównywarka kredytowa - opinie Klientów [291]

Ostatnie opinie użytkowników

Citi Handlowy opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie Citi Handlowy
Citi HandlowyAutor: ona
najgorszy bank w polsce okrada swoich klijentow w imie prawa nie odpowiada na zapytania i trzyma 2 lata a pozniej daje komornika i nie mozna sie od
Dodano: 9 stycznia 2015
Credit Agricole opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie Credit Agricole
Credit AgricoleAutor: marko
Za potwierdzenie pisemne spłaconego kredytu 50 zł . Takiego czegoś nie słyszałem jeszcze
Dodano: 9 stycznia 2015
Sygma Bank opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie Sygma Bank
Sygma BankAutor: ali45
żenada
Dodano: 9 stycznia 2015
Sygma Bank opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
opinie Sygma Bank
Sygma BankAutor: gośćmmmm
aby zrezygnować z ubezpieczenia udaj się do punktu kredytowego,tam asystent wypisze z tobą rezygnacje z ubezpieczenia..naliczone pieniądze zwrócić mus
Dodano: 9 stycznia 2015
Sygma Bank opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
opinie Sygma Bank
Sygma BankAutor: olaaaaa
Witam, mam pytanie jak zrezygnować z ubezpieczenia bezpieczne wnętrze? przyszło zaplacić jakaś kase ale to początek i moge w przeciągu 60 dni zrezyg
Dodano: 9 stycznia 2015
Getin Noble Bank SA opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie Getin Noble Bank SA
Prawie 8 lat spłacam raty do Getina, przez ten czas napisałam wiele skarg na pracowników banku windykacji o nękania telefoniczne , otrzymywałam prze
Dodano: 8 stycznia 2015
Credit Agricole opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie Credit Agricole
Credit AgricoleAutor: julia
Edyto nie udzielają ci pożyczki bo nie mają środków są niewypłacalni dopiero jak klienci ulokują swoje pieniążki to będą mieli czym obracać -a właśnie
Dodano: 7 stycznia 2015
Citi Handlowy opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
opinie Citi Handlowy
Citi HandlowyAutor: johny
Najgorszy pracodawca, najgorszy bank,najgorsza korporacja do robienia kariery
Dodano: 7 stycznia 2015
Citi Handlowy opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie Citi Handlowy
Citi HandlowyAutor: bakowiec
Jestem klientem już 15 lat i z czasem mogę powiedzieć,że jest coraz gorzej ,drożej .Ludzie pracujący w tym banku to nie doradcy tylko sprzedawcy wcisk
Dodano: 7 stycznia 2015
PKO BP opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
opinie PKO BP
PKO BPAutor: m.kot
miło zaskoczony. Przeszedłem miesiąc temu do pko bp. iPKO piękne i funkcjonalne. Bankomaty i wpłatomaty wszędzie dostępne. opłaty znikome jeśli się n
Dodano: 7 stycznia 2015

Portal finansowy Sfera-Finansow.pl z pożyczkami i chwilówkami zajmujący się tematyką: pożyczki online, chwilówki na dowód, kredyty gotówkowe bez zaświadczeń, banki oraz instytucje pozabankowe, karty kredytowe, kredyty hipoteczne, kredyty na dowód.
Ta strona używa COOKIES. Za ich pomocą zbieramy dane jedynie w celach statystycznych. Możesz usunąć pliki cookies z dysku twardego a także zablokować ich zapisywanie poprzez zmianę ustawień swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w regulaminie.