Logowanie Rejestracja
Kalkulator kredytowy oraz porównywarka kredytowa - opinie Klientów [286]

Ostatnie opinie użytkowników

Getin Noble Bank SA opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
opinie Getin Noble Bank SA
Getin Noble Bank SAAutor: leszek
4 lata temu i w grudniu dostałem równo 5000 zł.!!! BANK NIE DLA LUDZI!!!! JAK NAJDALEJ!!!!
Dodano: 16 stycznia 2015
Getin Noble Bank SA opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
opinie Getin Noble Bank SA
Getin Noble Bank SAAutor: leszek
kupiłem jakis akcje w getin bank za 5000 zł
Dodano: 16 stycznia 2015
Raiffeisen Polbank opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
opinie Raiffeisen Polbank
Raiffeisen PolbankAutor: ilunka
hej, każdy ma inne doświadczenia z tym związane. Poczytaj jeszcze opinie na goowork i sama zobacz jak jeszcze może być http://www.gowork.pl/opinie_
Dodano: 16 stycznia 2015
Sygma Bank opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
opinie Sygma Bank
Sygma BankAutor: zzz
Z tego co przeczytałam to klienci sami sobie nie podwyższają rat, nie wciskaja kart ani nie przydzielaja ukrytych opłat. Na innym forum klient syg
Dodano: 16 stycznia 2015
Sygma Bank opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
opinie Sygma Bank
Sygma BankAutor: Gotowy
ludzie czy wy w ogóle czytacie co piszecie? jak ktoś kto chwali i poleca sygmę, bo uważa że to dobry bank i nigdy nie miał z nim problemu ma dorad
Dodano: 16 stycznia 2015
Getin Noble Bank SA opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie Getin Noble Bank SA
Getin Bank Jastrzębie - Zdrój - oszuści, fałszerze dokumentów, wyłudzacze nienależności, dublanci polis AC oraz stręczyciele! Jednym słowem faszyści
Dodano: 16 stycznia 2015
Sygma Bank opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie Sygma Bank
Sygma BankAutor: EWA
JEDEN Z NAJGORSZYCH BANKÓW,SPOŹNIAM SIĘ TRZY DNI Z SPŁATĄ RATKI A ONI NALICZAJĄ MI 30 ZŁ SKANDAL,NACHALNIE DZWONIĄ I NA TO MAJĄ PIENIĄDZE,NIGDY W Ż
Dodano: 16 stycznia 2015
Sygma Bank opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie Sygma Bank
Sygma BankAutor: jar
Te pozytywne opinie to zapewne od pracowników tego banku. Sam (grono znajomych również) przejechałem się na tym banku więc nie wierzę w te pozytywy
Dodano: 16 stycznia 2015
Getin Noble Bank SA opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie Getin Noble Bank SA
Getin Noble Bank SAAutor: Prawda
Ten Bank okrada wszystkich i na wszystkim Getin Bank i spółki z Getin Holding właściciel jest ten sam. Uważajcie na te spółki ogłaszają się często of
Dodano: 16 stycznia 2015
Citi Handlowy opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie Citi Handlowy
Citi HandlowyAutor: janusz
Omijajcie ten bank z daleka. Dział obsługi klienta - co rusz nowi ludzie - nie można nic uzgodnić. Popieram wszystkie opinie negatywne.
Dodano: 16 stycznia 2015

Portal finansowy Sfera-Finansow.pl z pożyczkami i chwilówkami zajmujący się tematyką: pożyczki online, chwilówki na dowód, kredyty gotówkowe bez zaświadczeń, banki oraz instytucje pozabankowe, karty kredytowe, kredyty hipoteczne, kredyty na dowód.
Ta strona używa COOKIES. Za ich pomocą zbieramy dane jedynie w celach statystycznych. Możesz usunąć pliki cookies z dysku twardego a także zablokować ich zapisywanie poprzez zmianę ustawień swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w regulaminie.