Logowanie Rejestracja
Kalkulator kredytowy oraz porównywarka kredytowa - opinie Klientów [284]

Ostatnie opinie użytkowników

Credit Agricole opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie Credit Agricole
Credit AgricoleAutor: Adamczewski
No i mamy informację, że od 01.05.2015 C.A. podwyższa wszystkie opłaty, dodając dodatkowe. Teraz zaczniemy dopiero bulić za ich beznadziejną obsług
Dodano: 20 stycznia 2015
Raiffeisen Polbank opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie Raiffeisen Polbank
Raiffeisen PolbankAutor: sylwia
szczerze radzę każdemu kto miał produkty typu kredyt bezpieczny czy też kartę kredytową sprawdzić swój bik, gdyż coś nie zadziałało po połączeniu się
Dodano: 20 stycznia 2015
Raiffeisen Polbank opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie Raiffeisen Polbank
Raiffeisen PolbankAutor: David
Jeśli nie otrzymujecie należnego „Cashbaku” oraz „Podwyżki Wynagrodzenia” zgodnie z warunkami promocji „Wygodne Zarabianie” posiadając Konto Osobiste
Dodano: 20 stycznia 2015
Raiffeisen Polbank opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie Raiffeisen Polbank
Złodzieje, kłamcy, kierowniczka placówki kłamie jak bura suka a jak im powiedziałem że ich kłamstwa są ponagrywane to mi odpowiedziała że i tak nie m
Dodano: 20 stycznia 2015
Sygma Bank opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
opinie Sygma Bank
Sygma BankAutor: Marika
Masz kartę kredytową chcesz z niej zrezygnować to kierujesz się do placówki/ punktu obsługi i robisz wypowiedzenie umowy. Co to za problem? a wy kombi
Dodano: 20 stycznia 2015
BZWBK opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
opinie BZWBK
BZWBKAutor: Katarzyna
Masz rację. Jest to banda oszustów. Bank,.który pobiera prowizje nie uprzedzając, że będzie to robić. Na reklamacje odpowiadają po długim czasie i
Dodano: 20 stycznia 2015
Credit Agricole opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie Credit Agricole
Credit AgricoleAutor: rozczarowana
Przestroga, kupiłam automat na raty- jeżeli go spłacę w przeciągu 6 m-cy nie będzie żadnych opłat i tak też zrobiłam. Po wpłaceniu ostatniej raty z
Dodano: 20 stycznia 2015
Getin Noble Bank SA opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie Getin Noble Bank SA
Wziąłem w Getin Banku kredyt na firmę. Pod koniec spłaty postanowiłem zlikwidować konto. Pomimo spłaty pozostałego zadłużenia i likwidacji konta, dz
Dodano: 19 stycznia 2015
Sygma Bank opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie Sygma Bank
Sygma BankAutor: Andzia
Masakra!!!! Od takiego "Banku" jak najdalej, traktują wszystkich jak potencjalnych przestępców.
Dodano: 18 stycznia 2015
Bank BPH opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie Bank BPH
Bank BPHAutor: kot
obiecali obniżyć oprocentowanie, słowa nie dotrzymali
Dodano: 18 stycznia 2015

Portal finansowy Sfera-Finansow.pl z pożyczkami i chwilówkami zajmujący się tematyką: pożyczki online, chwilówki na dowód, kredyty gotówkowe bez zaświadczeń, banki oraz instytucje pozabankowe, karty kredytowe, kredyty hipoteczne, kredyty na dowód.
Ta strona używa COOKIES. Za ich pomocą zbieramy dane jedynie w celach statystycznych. Możesz usunąć pliki cookies z dysku twardego a także zablokować ich zapisywanie poprzez zmianę ustawień swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w regulaminie.