Logowanie Rejestracja
Kalkulator kredytowy oraz porównywarka kredytowa - opinie Klientów [279]

Ostatnie opinie użytkowników

Getin Noble Bank SA opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie Getin Noble Bank SA
Zmieniając system Geting Bank (Getinonline) samowolnie dopisał mi opłatę za wyciągi pocztowe, które nigdy nie zamawiałam. Mimo uzgodnień w placówc
Dodano: 7 luty 2015
BZWBK opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie BZWBK
BZWBKAutor: Wiesiek
Po 15 latach chciałem zmienić konto i .. nie mogłem .Pani ,,konsultant" zaproponowała zmianę karty (7 zł miesięcznie ). Już mam konto w nowym b
Dodano: 7 luty 2015
Credit Agricole opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
opinie Credit Agricole
Credit AgricoleAutor: biedak
wydanie zaświadczenia o splaceniu kredytu w CA kosztuje 50 pln. cieszę się że to już koniec,proponuję lepiej zapłacić te 50 bo czasami można spłacać
Dodano: 7 luty 2015
Bank PeKaO SA opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
opinie Bank PeKaO SA
Bank PeKaO SAAutor: Gość
Ja mam konto w Pekao 9 lat. Posiadam kilka rachunków, korzystałam z wielu produktów. Jestem zadowolona. Nie ma żadnych "ukrytych" opłat. Zab
Dodano: 6 luty 2015
Citi Handlowy opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
opinie Citi Handlowy
Citi HandlowyAutor: gosc
Mam konto Ciri Priority i jestem bardzo zadowolony. Faktem jest ze to bank nie dla każdego ale dla ludzi trochę zamożniejszych szukających produktów i
Dodano: 6 luty 2015
PKO BP opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie PKO BP
PKO BPAutor: trzymaćsięzdaleka
w miarę możliwości trzymać się z daleka - niekompetentni pracownicy którzy potrafią (być może nawet i nieświadomie) wprowadzić w błąd który kosztuje k
Dodano: 6 luty 2015
eurobank opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
opinie eurobank
eurobankAutor: Róża
Rachunek prowadzę przez internet, nie ponoszę opłat. Po ostatnich zmianach nie podoba mi się strona historii rachunku. Wydrukowanie 10 operacji poc
Dodano: 6 luty 2015
Raiffeisen Polbank opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie Raiffeisen Polbank
zostałem perfidnie i w żywe oczy oszukany ,najpierw zadzwoniła do mnie pani z banku mówiąc że zostało mi do spłacenia 49 rat ,i za to że jestem dob
Dodano: 6 luty 2015
PKO BP opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie PKO BP
PKO BPAutor: klient
dzwoniac w sprawie zastrzezenie karty pod jeden numer czekalem 10 minut tam przelaczono mnie pod inny po polaczeniu bankow stracilem nastepne 10-15
Dodano: 6 luty 2015
Citi Handlowy opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
opinie Citi Handlowy
Citi HandlowyAutor: zbynio
nastepny po innych a na pewno nie najgorszy tylko rowny np z sygma bankiem>) to nie zlodzieje to klika co ma swoich w e sadach i innych ustawio
Dodano: 6 luty 2015

Portal finansowy Sfera-Finansow.pl z pożyczkami i chwilówkami zajmujący się tematyką: pożyczki online, chwilówki na dowód, kredyty gotówkowe bez zaświadczeń, banki oraz instytucje pozabankowe, karty kredytowe, kredyty hipoteczne, kredyty na dowód.
Ta strona używa COOKIES. Za ich pomocą zbieramy dane jedynie w celach statystycznych. Możesz usunąć pliki cookies z dysku twardego a także zablokować ich zapisywanie poprzez zmianę ustawień swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w regulaminie.