Logowanie Rejestracja
Kalkulator kredytowy oraz porównywarka kredytowa - opinie Klientów [276]

Ostatnie opinie użytkowników

FM Bank opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie FM Bank
FM BankAutor: waldek
Żeby zlikwidować lokatę trzeba dzwonić. Oj dodzwonić się trudno. Wszystkie pieniądze z oprocentowania lokaty wywaliłem w telefony. I ta oschła i niem
Dodano: 11 luty 2015
Sygma Bank opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
opinie Sygma Bank
Sygma BankAutor: Klient
Bank jest świetny i co tu więcej mówić:)
Dodano: 10 luty 2015
eurobank opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie eurobank
eurobankAutor: Barbara
jestem nie zadowolona ,poniewaz bank pozwolil moja wyplate (jedyne środki )na utrzymanie i zycie zabrac komornikowi ,a zarabiam tylko średnią krajo
Dodano: 10 luty 2015
PKO BP opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
opinie PKO BP
PKO BPAutor: Monika
Bank jak bank. Każdy ma jakieś wymagania lub opłaty. W PKO BP dobre jest to że załatwi się każda sprawę. Przykładowo w euro banku nawet nie mogłam z
Dodano: 10 luty 2015
Citi Handlowy opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
opinie Citi Handlowy
Citi HandlowyAutor: zbynio
jestes pracownikiem i to na jakims wyzsztm stanowisku? czy po prostu kolejnym podstawionym jak to na wielu forach bywa? bo jesli nie to wspolczuje
Dodano: 10 luty 2015
Sygma Bank opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie Sygma Bank
Sygma BankAutor: dawny klient
primo widac "kulture" takiego pieska ktoremu wlasnie zaplacili za pozytywne opinie o oszustach i obszczekiwanie innych secundo chyba z IQ
Dodano: 10 luty 2015
INTELIGO opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
opinie INTELIGO
INTELIGOAutor: inteligentny
mam Inteligo. poleciłem dziewczynie i oboje zarobiliśmy w programie poleceń :) Polecam
Dodano: 10 luty 2015
PKO BP opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
opinie PKO BP
PKO BPAutor: krysia dybas
ja mam same dobre doświadczenia z PKO BP. To normalny bank dla normalnych ludzi.
Dodano: 10 luty 2015
Toyota Bank opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie Toyota Bank
Toyota BankAutor: Lena
Nie polecam!!! Na każdym kroku próbują wyciągnąć kasę. Za spóźnienie się z wplata kredytu o jeden dzień wysyłają bez uprzedzenia bardzo drogie monit
Dodano: 10 luty 2015
Citi Handlowy opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie Citi Handlowy
Citi HandlowyAutor: Klient.
Witam wszystkich, którzy chcą skorzystać z usług tego banku. Proszę nie popełniać tego błędu. To lichwiarski i niekompetentny bank. Bank który naciąg
Dodano: 10 luty 2015

Portal finansowy Sfera-Finansow.pl z pożyczkami i chwilówkami zajmujący się tematyką: pożyczki online, chwilówki na dowód, kredyty gotówkowe bez zaświadczeń, banki oraz instytucje pozabankowe, karty kredytowe, kredyty hipoteczne, kredyty na dowód.
Ta strona używa COOKIES. Za ich pomocą zbieramy dane jedynie w celach statystycznych. Możesz usunąć pliki cookies z dysku twardego a także zablokować ich zapisywanie poprzez zmianę ustawień swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w regulaminie.