Logowanie Rejestracja
Kalkulator kredytowy oraz porównywarka kredytowa - opinie Klientów [274]

Ostatnie opinie użytkowników

eurobank opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie eurobank
eurobankAutor: zdzislaw
kredyt 16000 ubezpieczenie odutraty życia i pracy6700.r Razem23700.Od tego % na 72 raty po 418zł.Razem do spłaty35600. Po dwóch latach straciłem prac
Dodano: 4 luty 2015
Credit Agricole opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie Credit Agricole
Credit AgricoleAutor: klijęt
Niewiarygodny bank odradzam ten bank placówka Inowrocław Krulowej Ja
Dodano: 4 luty 2015
Sygma Bank opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
opinie Sygma Bank
Sygma BankAutor: Mały
skąd wy bierzecie te historie o sygmie, ja nie mogę, kartę oddał w sklepie!!!! lepiej było oddać na policji, oni mogli by wydać ci zaświadczenie o
Dodano: 4 luty 2015
Raiffeisen Polbank opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie Raiffeisen Polbank
Raiffeisen PolbankAutor: Stach
Witam i błagam o pomoc w 2009 zaciągnęłam w POLBANKU kredyt BEZPIECZNY na sumę 40 000. Biorąc kredyt, Pani mi ładnie wytłumaczyła, że taki kred
Dodano: 3 luty 2015
Raiffeisen Polbank opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie Raiffeisen Polbank
Kredyt bezpieczny nigdy wiecej ..przestrzegam
Dodano: 3 luty 2015
PKO BP opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
opinie PKO BP
PKO BPAutor: ja
mam od niedawna konto Aurum i jak na razie wszystko na plus, wszystko za zero, bez kolejki i miła obsługa a jak coś konkretnego trzeba załatwić to j
Dodano: 3 luty 2015
Sygma Bank opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie Sygma Bank
Sygma BankAutor: Gola
Również dostałam wezwanie do zapłaty 30zł po 3 latach spłaconych rat. Dostałam kartę, ale jej nie używałam, gdyż mnie ostrzeżono w sklepie. Jak spłaci
Dodano: 3 luty 2015
Credit Agricole opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie Credit Agricole
Credit AgricoleAutor: Weronika
Pozdrawiam bądź nie Panią, która łaskawie nie raczyła mi powiedzieć, że trzeba wysłać odstąpienie od umowy w ciągu 14 dni. Nie wiem jak można zatrudni
Dodano: 3 luty 2015
Sygma Bank opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie Sygma Bank
Sygma BankAutor: Gośka
Za zaległą wpłatę (60 zł.) bank w ciągu 10 dni naliczył mi odsetki i jakieś nieznane mi opłaty w kwocie 34 zł. Nie ważne dla nich jest to, że dotychcz
Dodano: 3 luty 2015
Sygma Bank opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie Sygma Bank
Sygma BankAutor: Jerzy
W styczniu 2015 spłaciłem ostatnią ratę,a już 30.10.2015 przekazem dostałem zwrot nadpłaty.Suma zwrotu to aż 000,39 groszy,a koszt przekazu to= 7 zł 2
Dodano: 2 luty 2015

Portal finansowy Sfera-Finansow.pl z pożyczkami i chwilówkami zajmujący się tematyką: pożyczki online, chwilówki na dowód, kredyty gotówkowe bez zaświadczeń, banki oraz instytucje pozabankowe, karty kredytowe, kredyty hipoteczne, kredyty na dowód.
Ta strona używa COOKIES. Za ich pomocą zbieramy dane jedynie w celach statystycznych. Możesz usunąć pliki cookies z dysku twardego a także zablokować ich zapisywanie poprzez zmianę ustawień swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w regulaminie.