Logowanie Rejestracja
Kalkulator kredytowy oraz porównywarka kredytowa - opinie Klientów [270]

Ostatnie opinie użytkowników

Credit Agricole opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie Credit Agricole
Credit AgricoleAutor: luiza
Mam dość załatwiam wysyłam dokumenty pół roku po odrzuceniu spadku po ojcu który miał 3 pozyczki w tym banku w tym jedna karta kredytowa.Mogliscmy
Dodano: 19 luty 2015
Bank PeKaO SA opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie Bank PeKaO SA
Bank PeKaO SAAutor: iza
Nie polecam. Od kilku lat jesteśmy klientami banku (m.in. poprzez kredyt hipoteczny). Dopóki wszystko idzie utartym torem jest jako tako. W momencie g
Dodano: 19 luty 2015
Bank PeKaO SA opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie Bank PeKaO SA
Bank PeKaO SAAutor: Bartek
Niestety ale muszę przestrzec przed tym bankiem. Posiadam umowie kredytową w której nie ma słowa na temat LIBORU ujemnego. Jest również wyraźnie na
Dodano: 19 luty 2015
PKO BP opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie PKO BP
PKO BPAutor: Sylwia
Jawnie naciąganie klientów. Już zlikwidowałam u Państwa 2 rachunki-w najbliższym czasie mam zamiar zlikwidować ostatni. Wprowadzacie zmiany w taryfa
Dodano: 19 luty 2015
Bank PeKaO SA opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
opinie Bank PeKaO SA
Bank PeKaO SAAutor: danuta sedek
jestem klientka Waszego banku od 17 lat i muszę przyznać że jestem zadowolona, przychylność z jaką się spotykam jest dla mnie najważniejsza co było i
Dodano: 19 luty 2015
Bank Pocztowy opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie Bank Pocztowy
Zona (niepełnosprawna) miała u nich konto (z pełnym moim upoważnieniem).Po jej śmierci poszłem do banku po wypłate środków i okazało się , ż mi nic si
Dodano: 19 luty 2015
Bank PeKaO SA opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie Bank PeKaO SA
Bank PeKaO SAAutor: Student- Mariusz
OSTRZEGAM wszystkich, którzy chcą założyć konto w tym banku. Podczas zakładania konta wszystkie formalności wydają się być proste i również pracownicy
Dodano: 19 luty 2015
Sygma Bank opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie Sygma Bank
Sygma BankAutor: zofia
wczoraj dzwoniła jakaś pani,że mam do zapłaty 30.90 zł za jakąś kartę z której nigdy nie korzystałam i nigdy nie aktywowałam i nigdy jej nie chciał
Dodano: 18 luty 2015
Idea Bank opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie Idea Bank
Idea BankAutor: GFR
ten bank jest Pana Leszka Czarneckiego kto siedzi w temacie ten wie GETIN HOLDING
Dodano: 18 luty 2015
Alior Bank SA opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
opinie Alior Bank SA
Alior Bank SAAutor: Prawda
Polecam ten Bank pracuje z nim od 4 lat zakładam lokaty i różne inwestycje i wszystko jest okej tak jak mówią tak jest. Potwierdzam że to jest wyższ
Dodano: 18 luty 2015

Portal finansowy Sfera-Finansow.pl z pożyczkami i chwilówkami zajmujący się tematyką: pożyczki online, chwilówki na dowód, kredyty gotówkowe bez zaświadczeń, banki oraz instytucje pozabankowe, karty kredytowe, kredyty hipoteczne, kredyty na dowód.
Ta strona używa COOKIES. Za ich pomocą zbieramy dane jedynie w celach statystycznych. Możesz usunąć pliki cookies z dysku twardego a także zablokować ich zapisywanie poprzez zmianę ustawień swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w regulaminie.