Logowanie Rejestracja
Kalkulator kredytowy oraz porównywarka kredytowa - opinie Klientów [268]

Ostatnie opinie użytkowników

Bank Millennium opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie Bank Millennium
Bank MillenniumAutor: Michał
Podpisałem umowę z bankiem. Wieczorem chciałem się zalogować. Musiałem potwierdzić swoje dane przez konsultanta, który do mnie zadzwonił. Okazało
Dodano: 12 luty 2015
Credit Agricole opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie Credit Agricole
Credit AgricoleAutor: szuwarek
nie warty zainteresowania, doradca owszem dojedzie do klienta, ale przedstawi wszystko ogólnikowo, analityk przeliczy dane w ciągu bagatela czterech t
Dodano: 12 luty 2015
Raiffeisen Polbank opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie Raiffeisen Polbank
Z ujemnego Liboru nici, umownie marżę mam niższą niż libor czyli ich suma jest powinna dawać stopę proc ujemną i jaki jest rezultat? otóż nowa st
Dodano: 11 luty 2015
eurobank opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie eurobank
eurobankAutor: zbigniew
ubezpieczony kredyt od utraty pracy(ponieważ miałem 7/8etatu najniższej krajowej a kredyt był całkowity na sumę 35,600 na 72 raty) po dwóch latach
Dodano: 11 luty 2015
eurobank opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie eurobank
eurobankAutor: GCW
Bank nie potrafi zamknąć konta od 4 miesięcy
Dodano: 11 luty 2015
eurobank opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie eurobank
eurobankAutor: Joanna
Rzadko kiedy pracownicy tego banku udzielili mi informacji od ręki. Przeważnie musieli konsultować sie z innymi oddziałami. Czy ktoś szkoli tych prac
Dodano: 11 luty 2015
Raiffeisen Polbank opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie Raiffeisen Polbank
Raiffeisen PolbankAutor: Andrzejek
Panie Przewodniczący KNF Andrzeju JAKUBIAK dlaczego pozwala Pan na okradanie nas przez Raiffeisen Polbank ??? KOMISJA NADZORU FINANSOWEGO co to
Dodano: 11 luty 2015
FM Bank opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie FM Bank
FM BankAutor: waldek
Żeby zlikwidować lokatę trzeba dzwonić. Oj dodzwonić się trudno. Wszystkie pieniądze z oprocentowania lokaty wywaliłem w telefony. I ta oschła i niem
Dodano: 11 luty 2015
Sygma Bank opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
opinie Sygma Bank
Sygma BankAutor: Klient
Bank jest świetny i co tu więcej mówić:)
Dodano: 10 luty 2015
eurobank opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie eurobank
eurobankAutor: Barbara
jestem nie zadowolona ,poniewaz bank pozwolil moja wyplate (jedyne środki )na utrzymanie i zycie zabrac komornikowi ,a zarabiam tylko średnią krajo
Dodano: 10 luty 2015

Portal finansowy Sfera-Finansow.pl z pożyczkami i chwilówkami zajmujący się tematyką: pożyczki online, chwilówki na dowód, kredyty gotówkowe bez zaświadczeń, banki oraz instytucje pozabankowe, karty kredytowe, kredyty hipoteczne, kredyty na dowód.
Ta strona używa COOKIES. Za ich pomocą zbieramy dane jedynie w celach statystycznych. Możesz usunąć pliki cookies z dysku twardego a także zablokować ich zapisywanie poprzez zmianę ustawień swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w regulaminie.