Logowanie Rejestracja
Kalkulator kredytowy oraz porównywarka kredytowa - opinie Klientów [262]

Ostatnie opinie użytkowników

Sygma Bank opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
opinie Sygma Bank
Sygma BankAutor: Asia
Robię zakupy na raty w OBI Sochaczew i muszę powiedzieć o zupełnym profesjonaliźmie tych Pań wiem za co i ile płace żadnych problemów z tym bankiem :)
Dodano: 20 luty 2015
Sygma Bank opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
opinie Sygma Bank
Sygma BankAutor: Maria Dzienis
dodam, że o sygmie nigdy nie słyszałam nic złego, wręcz odwrotnie, wielu moich znajomych ma u nich kredyty, niektórzy karty kredytowe lub ubezpiecz
Dodano: 20 luty 2015
Sygma Bank opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
opinie Sygma Bank
Sygma BankAutor: Maria Dzienis
prawdziwą niestety tragedią jest banda szczekaczy, który w tragiczny sposób nie przeczytali umowy lub niespłacająca w terminie swoich zobowiązań, a po
Dodano: 20 luty 2015
eurobank opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie eurobank
eurobankAutor: Teresa123456
Miałam wgranego tokena na komórkę. Wszystko było dobrze do momentu, gdy stara komórka "padła' i kupiłam nową , do której już nie dało się
Dodano: 20 luty 2015
Raiffeisen Polbank opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie Raiffeisen Polbank
Raiffeisen PolbankAutor: Andrzejek
Zlodziejski Bank dzialajacy za przyzwoleniem i oslona Komisji Nadzoru Finansowego. Panie Przewodniczacy Andrzeju Jakubiak kiedy dokonasz komple
Dodano: 20 luty 2015
Credit Agricole opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie Credit Agricole
Credit AgricoleAutor: oszukany
zanoszę ostatnią ratę -mam nadzieję
Dodano: 20 luty 2015
BZWBK opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie BZWBK
BZWBKAutor: MAREK
NIE POLECAM TEGO BANKU CHYBA ŻE LUBICIE BYC OKRADANI TO ZAPRASZAM DO WBK.
Dodano: 19 luty 2015
Credit Agricole opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie Credit Agricole
Credit AgricoleAutor: luiza
Mam dość załatwiam wysyłam dokumenty pół roku po odrzuceniu spadku po ojcu który miał 3 pozyczki w tym banku w tym jedna karta kredytowa.Mogliscmy
Dodano: 19 luty 2015
Bank PeKaO SA opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie Bank PeKaO SA
Bank PeKaO SAAutor: iza
Nie polecam. Od kilku lat jesteśmy klientami banku (m.in. poprzez kredyt hipoteczny). Dopóki wszystko idzie utartym torem jest jako tako. W momencie g
Dodano: 19 luty 2015
Bank PeKaO SA opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie Bank PeKaO SA
Bank PeKaO SAAutor: Bartek
Niestety ale muszę przestrzec przed tym bankiem. Posiadam umowie kredytową w której nie ma słowa na temat LIBORU ujemnego. Jest również wyraźnie na
Dodano: 19 luty 2015

Portal finansowy Sfera-Finansow.pl z pożyczkami i chwilówkami zajmujący się tematyką: pożyczki online, chwilówki na dowód, kredyty gotówkowe bez zaświadczeń, banki oraz instytucje pozabankowe, karty kredytowe, kredyty hipoteczne, kredyty na dowód.
Ta strona używa COOKIES. Za ich pomocą zbieramy dane jedynie w celach statystycznych. Możesz usunąć pliki cookies z dysku twardego a także zablokować ich zapisywanie poprzez zmianę ustawień swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w regulaminie.