Logowanie Rejestracja
Kalkulator kredytowy oraz porównywarka kredytowa - opinie Klientów [259]

Ostatnie opinie użytkowników

Sygma Bank opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie Sygma Bank
Sygma BankAutor: kama59
w grudniu na raty kupiłam sobie mikser .kredytuje to Sigma bank nie bardzo mi sie to podobało ale miałam nadzieję że będzie dobrze .I było ale tylko
Dodano: 24 luty 2015
Sygma Bank opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie Sygma Bank
Sygma BankAutor: NT
Naliczanie opłat, za nieaktywna kartę, a najśmieszniejsze jest to, że jak się im mówi, że karty się nie aktywowało, to mówią, że za przyznany limit
Dodano: 24 luty 2015
Raiffeisen Polbank opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie Raiffeisen Polbank
Raiffeisen PolbankAutor: Hanna
Przestrzegam wsystkich przed zakładaniem rachunków firmowych w tym banku.Podczas zakładania rachunku firmowego online bank WYMAGA WPŁACENIA 1ZŁ na i
Dodano: 24 luty 2015
Credit Agricole opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie Credit Agricole
Credit AgricoleAutor: aaaa
zakupy przez NEo24, na raty przez ten bank to jakaś porażka............gorszego banku niż ten nie ma !!! weryfikacja danych i przesył infor. zajmuj
Dodano: 24 luty 2015
Sygma Bank opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie Sygma Bank
Sygma BankAutor: ja
kiedyś była taka bajka pi i sigma.ten bank wzoruje sie na tej bajce.wymyślają jakieś opłaty za kartę po 6 latach.skandal.
Dodano: 24 luty 2015
Credit Agricole opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
opinie Credit Agricole
Credit AgricoleAutor: klijeent
Odradzam ten bank i nieprzekazywanie danych osobowych bo podrobją dokumentacie i masz żekomy dług do spłacania a sądy niczytają odwołan i wogule ni
Dodano: 23 luty 2015
Credit Agricole opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
opinie Credit Agricole
Credit AgricoleAutor: prawnik
Uwaga na nieuczciwy bank
Dodano: 23 luty 2015
Sygma Bank opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie Sygma Bank
Sygma BankAutor: ptp
ten bank jest jakis nienormalmny dostalem list ze zablokowali mi karte kredytowa moje zdziwienie bylo ogromne. Najgorsze jest to ze zadnej karty nie
Dodano: 23 luty 2015
Sygma Bank opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie Sygma Bank
Sygma BankAutor: Natalia
Znów dostałam powiadomienie o zapłacie, za nieaktywną kartę, a to, że karta może przyjść po 2 latach od zakończenia spłacania kredytu....porażka...
Dodano: 23 luty 2015
PKO BP opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
opinie PKO BP
PKO BPAutor: maciej
ja zmieniłem bank na PKO BP. I powiem Wam, że obsługa i oferta pierwsza klasa.
Dodano: 23 luty 2015

Portal finansowy Sfera-Finansow.pl z pożyczkami i chwilówkami zajmujący się tematyką: pożyczki online, chwilówki na dowód, kredyty gotówkowe bez zaświadczeń, banki oraz instytucje pozabankowe, karty kredytowe, kredyty hipoteczne, kredyty na dowód.
Ta strona używa COOKIES. Za ich pomocą zbieramy dane jedynie w celach statystycznych. Możesz usunąć pliki cookies z dysku twardego a także zablokować ich zapisywanie poprzez zmianę ustawień swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w regulaminie.