Logowanie Rejestracja
Kalkulator kredytowy oraz porównywarka kredytowa - opinie Klientów [256]

Ostatnie opinie użytkowników

Sygma Bank opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
opinie Sygma Bank
Sygma BankAutor: gość12
wysłałam do Sygma Bank w połowie stycznia 2015 r pismo o cofniecie zgody na przetwarzanie moich danych w bik ile się czeka na odpowiedz
Dodano: 28 luty 2015
BZWBK opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie BZWBK
BZWBKAutor: Wiech
Dziś ostatecznie rozliczyłem się z bzwbk , chciałem tylko zmienić profil konta ale arogancja i chamstwo ,,konsultantki" oraz złodziejskie marże
Dodano: 27 luty 2015
Credit Agricole opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie Credit Agricole
Credit AgricoleAutor: tania
"bank koncentrujący swoje działania na budowaniu długoterminowych relacji z klientami " -polega to na tym że nie wzięłaś od nich ani jednej
Dodano: 27 luty 2015
eurobank opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie eurobank
eurobankAutor: Grzegorz Wiśniewski
Kochani pokrzywdzeni przez EUROBANK. Z zaciągniętych informacji wynika , że już w roku ubiegłym w miesiącu czerwcu nastąpiły pierwsze dziwne przelew
Dodano: 26 luty 2015
eurobank opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
opinie eurobank
eurobankAutor: Weronika
Ja mam konto prestige oprocentowane na poziomie 4% i 5% zwrotu przy płatności kartą, POLECAM !!!
Dodano: 26 luty 2015
eurobank opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie eurobank
eurobankAutor: Stanisław B.
Panią Jolantę oraz Pana info 691 188 912 Proszą o kontakt.Tel.505100450
Dodano: 26 luty 2015
BZWBK opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
opinie BZWBK
BZWBKAutor: BASIA
Raport PRNews.pl: Liczba klientów w bankach- Zapytaliśmy banki, ilu klientów obsługiwały na koniec I kwartału 2014 roku. W ankiecie wzięło udział
Dodano: 26 luty 2015
BZWBK opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
opinie BZWBK
BZWBKAutor: Jan
popieram Marek WBK, i jego zdanie o banku zachodnim:NIE POLECAM TEGO BANKU CHYBA ŻE LUBICIE BYC OKRADANI i OSZUKIWANI TO ZAPRASZAM DO WBK
Dodano: 26 luty 2015
ekspreskasa opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
opinie ekspreskasa
ekspreskasaAutor: ja
A ja jestem bardzo zadowolona z pożyczki w Ekspres Kasa. Pieniądze miałam ekspresowo na koncie, minimum formalności, bo tylko dowód osobisty, od razu
Dodano: 26 luty 2015
Credit Agricole opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie Credit Agricole
Credit AgricoleAutor: poszkodowana
Przestrzegam wszystkich potencjalnych klientów przed tym bankiem!!! Jest to bank, który żeruje na swoich klientach,jawnie ich oszukując!!! Otrzymałam
Dodano: 26 luty 2015

Portal finansowy Sfera-Finansow.pl z pożyczkami i chwilówkami zajmujący się tematyką: pożyczki online, chwilówki na dowód, kredyty gotówkowe bez zaświadczeń, banki oraz instytucje pozabankowe, karty kredytowe, kredyty hipoteczne, kredyty na dowód.
Ta strona używa COOKIES. Za ich pomocą zbieramy dane jedynie w celach statystycznych. Możesz usunąć pliki cookies z dysku twardego a także zablokować ich zapisywanie poprzez zmianę ustawień swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w regulaminie.