Logowanie Rejestracja
Kalkulator kredytowy oraz porównywarka kredytowa - opinie Klientów [254]

Ostatnie opinie użytkowników

PKO BP opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie PKO BP
PKO BPAutor: aga
Pani obsługująca Klientów w placówce PKO BP w Piaskach chyba siedzi tam za kare.....Jest niemiła,wszystko załatwia od niechcenia,nie wytłumaczy spraw
Dodano: 3 marca 2015
Bank PeKaO SA opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie Bank PeKaO SA
Bank PeKaO SAAutor: misia
porze o wyjaśnienie jakim to cudem 28 .01.2015r byłam na zero z ratami a teraz chcę po2 ode mnie to za co bo nie wiem nie polecam jestem wskoku aż mi
Dodano: 2 marca 2015
Getin Noble Bank SA opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie Getin Noble Bank SA
Getin Noble Bank SAAutor: były klient
Odradzam ten bank -mają albo taki bałagan i niekompetentnych pracowników albo celowo próbowali wyłudzić dodatkowe koszty przy zamknięciu kredytu sa
Dodano: 2 marca 2015
PKO BP opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
opinie PKO BP
Ostatnio w moim oddziale zainstalowali wpłatomat. Kika dni temu przeszedłem na tej maszynie szkolenie i jestem w szoku jak bardzo ułatwia to życie. Mo
Dodano: 2 marca 2015
eurobank opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
opinie eurobank
eurobankAutor: zenek
mam konto prestige od 2 lat a jestem w tym banku od 4 lat i jestem zadowolony może po prostu piszą sami malkontenci,NARZEKANIE JEST W MODZIE A SKA
Dodano: 2 marca 2015
Getin Noble Bank SA opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie Getin Noble Bank SA
Getin Noble Bank SAAutor: Szanujący.czas
Ten bank to totalna porażka pod względem opłat za konto, kursów walut, obslugi internetowej konta i polityki podejścia do klienta . Jak szybko kont
Dodano: 2 marca 2015
Raiffeisen Polbank opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie Raiffeisen Polbank
Raiffeisen PolbankAutor: Andrzejek
Te osoby powinny byc jak najszybciej ZDYMISJONOWANE ze wzgledu na niewypelnianie swych zadan i dzialanie na niekorzysc RP i jej obywateli: Andrzej
Dodano: 2 marca 2015
BZWBK opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie BZWBK
BZWBKAutor: oszukany klient
Oszukany klient Banku zachodniego Oddzial Szprotawa ostrzega emerytow i rencistow przed ubezpieczeniem kredytu gotowkowego w ramach tzw. pakietu sp
Dodano: 2 marca 2015
Getin Noble Bank SA opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie Getin Noble Bank SA
zgadzam się z internautami jest to bank który oszukuje na wszystkich liniach. tak jak inne banki to zerują na ludziach.Tez się wpakowali w kredyt hip
Dodano: 1 marca 2015
eurobank opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie eurobank
eurobankAutor: klient niestety
tragiczny bank nikomu nie polecam, ostrzegam , za to że chodziłam do banku i spłacałam raty , bank wpisał mnie do BIK i obniżył mi się bardzo mocno s
Dodano: 1 marca 2015

Portal finansowy Sfera-Finansow.pl z pożyczkami i chwilówkami zajmujący się tematyką: pożyczki online, chwilówki na dowód, kredyty gotówkowe bez zaświadczeń, banki oraz instytucje pozabankowe, karty kredytowe, kredyty hipoteczne, kredyty na dowód.
Ta strona używa COOKIES. Za ich pomocą zbieramy dane jedynie w celach statystycznych. Możesz usunąć pliki cookies z dysku twardego a także zablokować ich zapisywanie poprzez zmianę ustawień swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w regulaminie.