Logowanie Rejestracja
Kalkulator kredytowy oraz porównywarka kredytowa - opinie Klientów [253]

Ostatnie opinie użytkowników

Raiffeisen Polbank opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie Raiffeisen Polbank
Raiffeisen PolbankAutor: ostatni klient
niekompetencja pracowników banu z oddziału w Kołobrzegu jest przerażająca...Pani z obsługi nie potrafiła poprawnie przedstawić oferty a później jesz
Dodano: 4 marca 2015
PKO BP opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
opinie PKO BP
PKO BPAutor: młody
jestem studentem i założyłem konto w tym samym banku co rodzice by mi kasę co miesiąc na życie przelewali. Nie myślałem nawet ze ten bank taki fajny.
Dodano: 4 marca 2015
Getin Noble Bank SA opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie Getin Noble Bank SA
Getin Noble Bank SAAutor: witold
W dniu 15.02.2011r. podpisałem umowę o świadczenie usług maklerskich i brokerskich w Noble Securities. W dniu 04.03.2015 po upływie terminu obowiązywa
Dodano: 4 marca 2015
PKO BP opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie PKO BP
PKO BPAutor: owad
za wszystko opłaty jestem klientem 20 lat ,traktowanie i obsługa coraz gorsze ,chyba zamknę rachunek, PKO ŚWIĘTOCHŁOWICE
Dodano: 4 marca 2015
Credit Agricole opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie Credit Agricole
Credit AgricoleAutor: Agnieszka
Przestrzegam wszystkich przed korzystaniem z usług tego banku. Moja babcia starownika została przez nich naciągnięta na kredyt, a gdy spłaciła ostat
Dodano: 4 marca 2015
Bank BPH opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
opinie Bank BPH
Bank BPHAutor: Anonim
I proszę nie wyzywać pracownika, który księguje Pana ratę bo przelicza w tym czasie Pana ciężko zarobione pieniądze. Praca jest odpowiedzialna! No tak
Dodano: 3 marca 2015
Bank BPH opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
opinie Bank BPH
Bank BPHAutor: Anonim
Witam. RPP obniżyła stopy procentowe. Bank informował o tym swoich klientów. Jeśli ma Pan zlecenie stałe samo się nie zmieni.. Należy ruszyć się, odw
Dodano: 3 marca 2015
Bank BPH opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie Bank BPH
Bank BPHAutor: Aga
nie polecam, odradzam, tam pracują nie wykwalifikowani pracownicy, nie mają pojęcia o bankowości ! Zrujnowali moich rodziców przez własny błąd !! nawe
Dodano: 3 marca 2015
eurobank opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie eurobank
eurobankAutor: Stanisław B.
Panie Zenku,ciekawe czy Pan by nie narzekal ,gdyby ktoregos pieknego dnia zniknely wszystkie Pana oszednosci,a w Eurobanku robili by z Pana idiote.
Dodano: 3 marca 2015
Sygma Bank opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
opinie Sygma Bank
Sygma BankAutor: Hubert
nie sądzę, żeby pracownicy banku mieli czas grzebać po forach żeby szukać gdzie tu można coś napisać ;)
Dodano: 3 marca 2015

Portal finansowy Sfera-Finansow.pl z pożyczkami i chwilówkami zajmujący się tematyką: pożyczki online, chwilówki na dowód, kredyty gotówkowe bez zaświadczeń, banki oraz instytucje pozabankowe, karty kredytowe, kredyty hipoteczne, kredyty na dowód.
Ta strona używa COOKIES. Za ich pomocą zbieramy dane jedynie w celach statystycznych. Możesz usunąć pliki cookies z dysku twardego a także zablokować ich zapisywanie poprzez zmianę ustawień swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w regulaminie.