Logowanie Rejestracja
Kalkulator kredytowy oraz porównywarka kredytowa - opinie Klientów [245]

Ostatnie opinie użytkowników

PKO BP opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie PKO BP
PKO BPAutor: Kamil
CZY KTOŚ W PKO BP. WYCIĄGNIE WNIOSKI Z TEGO, ŻE NEGATYWNYCH OPINII JEST AŻ 62 PROCENT, DO 33 POZYTYWNYCH, RESZTA TO NEUTRALNE. BANK, DO ROBOTY!!!
Dodano: 16 marca 2015
PKO BP opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie PKO BP
PKO BPAutor: dr Kamil
Zostało mi zablokowane na koncie 200 zł aż na 10 dni, ponieważ dokonałem wypłaty kartą. Niby nic, ale napisałem prośbę o autoryzację tej transakcji
Dodano: 16 marca 2015
eurobank opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie eurobank
eurobankAutor: Doda
Mnie pani przy wypłacie gotówki w Głogowie ,,pomyliła się" i wypłaciła o 500 zł mniej. Dobrze, że przeliczyłam jeszcze raz przy niej. Nawet nie
Dodano: 15 marca 2015
Alior Bank SA opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie Alior Bank SA
Alior Bank SAAutor: Robert
To najgorszy Bank na Świecie Kultura bajkowości to ich omija szerokim łukiem Po prostu Prostaki i jeszcze raz prostaki Chamstwo, bezduszność i rozc
Dodano: 14 marca 2015
Sygma Bank opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
opinie Sygma Bank
Sygma BankAutor: klarysa
wiadomo, że TRZEBA zawsze przeczytać dokładnie zawieraną umowę- w razie gdy mamy jakieś wątpliwości poprosić o ich rozwianie.
Dodano: 13 marca 2015
eurobank opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
opinie eurobank
eurobankAutor: okradziony !
Niepalne worki ewakuacyjne - erstalpis napisany wczoraj na tym forum też usunęli a linhttp://katowice.tvp.pl/19212700/11032015k do reportażu macie tu
Dodano: 13 marca 2015
eurobank opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
opinie eurobank
eurobankAutor: Marek
może jednak w takim razie reportaż nie mówił prawdy, a bank wcale nie jest niczemu winny?
Dodano: 13 marca 2015
Getin Noble Bank SA opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie Getin Noble Bank SA
Ja tam ni boję się podawać swojego imienia bo dobrze wiedzą o kogo chodzi. Mam kredyt w getin i tu przyznam - jeden plus dla nich, bo warunki był
Dodano: 13 marca 2015
eurobank opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
opinie eurobank
eurobankAutor: szara mysz
Reportaż Ekspresu Reporterów dziwnym zbiegiem okoliczności zniknął z Internetu i przede wszystkim ze strony programu, co nie najlepiej świadczy o wia
Dodano: 13 marca 2015
Sygma Bank opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie Sygma Bank
Sygma BankAutor: koko
W 2012 roku kupiłem laptopa za pomocą Sigma,po 6 regularnie splaconych ratach i przypływie gotówki postanowiłem spłacić kredyt w Sigma.Po informacj
Dodano: 12 marca 2015

Portal finansowy Sfera-Finansow.pl z pożyczkami i chwilówkami zajmujący się tematyką: pożyczki online, chwilówki na dowód, kredyty gotówkowe bez zaświadczeń, banki oraz instytucje pozabankowe, karty kredytowe, kredyty hipoteczne, kredyty na dowód.
Ta strona używa COOKIES. Za ich pomocą zbieramy dane jedynie w celach statystycznych. Możesz usunąć pliki cookies z dysku twardego a także zablokować ich zapisywanie poprzez zmianę ustawień swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w regulaminie.