Logowanie Rejestracja
Kalkulator kredytowy oraz porównywarka kredytowa - opinie Klientów [238]

Ostatnie opinie użytkowników

eurobank opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
opinie eurobank
eurobankAutor: Ada
czyli bierzesz 5 tys. a oddajesz 10.692 tys . Paranoja
Dodano: 26 marca 2015
eurobank opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie eurobank
eurobankAutor: Kasia
Ciekawe czy pan Piotr Adamczyk wie co reklamuje...
Dodano: 26 marca 2015
BNP Paribas Bank Polska SA opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie BNP Paribas Bank Polska SA
BNP Paribas Bank Polska SAAutor: nabrany przez BNP
Odmówiono zastrzeżenia karty płatniczej tylko dlatego, że zgłaszał współwłaściciel konta, a nie posiadacz karty. Pismo wypowiadające umowę rachunku &q
Dodano: 26 marca 2015
Sygma Bank opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie Sygma Bank
Sygma BankAutor: batista
bank Sygma to złodzieje jakich mamo oprocętowanie mają takie jak prowidęt dlatego odradzam taki bank pozdrawiam
Dodano: 26 marca 2015
Getin Noble Bank SA opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie Getin Noble Bank SA
z daleko ot tych oszustów kradną na czym sie da a na infolini to same niemoty którzy podstawówke pokończyli
Dodano: 26 marca 2015
Citi Handlowy opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie Citi Handlowy
Citi HandlowyAutor: ana
nie polecam złodzieje po spłaceniu kredytu dowiedziałam się ze mam jeszcze 7200 długu który natychmiast mam spłacić poszukuje osób w ten sam sposób p
Dodano: 25 marca 2015
Bank PeKaO SA opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie Bank PeKaO SA
Bank PeKaO SAAutor: iga
dziś rano próbowałam sprawdzić stan konta przez pekao 24 a tam okazuje się ,że nie ma strony banku dzwonię na infolinię a tam nic nie wiedzą i radzą
Dodano: 25 marca 2015
Getin Noble Bank SA opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie Getin Noble Bank SA
Getin Noble Bank SAAutor: realista
po 5 letnim okresie trzymania lokaty otrzymalam dokladnie tyle samo co wplacilam a obiecywali przy wplacie co najmniej 10% zysku,skandal,rozboj w b
Dodano: 25 marca 2015
Deutsche Bank Polska S.A. opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
opinie Deutsche Bank Polska S.A.
Deutsche Bank Polska S.A.Autor: Małopolanin
Kłamali przy podpisaniu umowy, teraz męczą telefonami i smsami mimo próśb i błagań, żeby sobie odpuścili. DNO !
Dodano: 25 marca 2015
Sygma Bank opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
opinie Sygma Bank
Sygma BankAutor: Olala
też bardzo się dziwię, sygma dla mnie to naprawdę bardzo dobry bank, solidny i dbający o klienta, jako ich klient nie słyszałam o takich dziwnych r
Dodano: 25 marca 2015

Portal finansowy Sfera-Finansow.pl z pożyczkami i chwilówkami zajmujący się tematyką: pożyczki online, chwilówki na dowód, kredyty gotówkowe bez zaświadczeń, banki oraz instytucje pozabankowe, karty kredytowe, kredyty hipoteczne, kredyty na dowód.
Ta strona używa COOKIES. Za ich pomocą zbieramy dane jedynie w celach statystycznych. Możesz usunąć pliki cookies z dysku twardego a także zablokować ich zapisywanie poprzez zmianę ustawień swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w regulaminie.