Logowanie Rejestracja
Kalkulator kredytowy oraz porównywarka kredytowa - opinie Klientów [237]

Ostatnie opinie użytkowników

mBank opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie mBank
mBankAutor: Daniel
i jak zwykle, nic działa a ze strony infolinii tylko krótka wiadomość - wiemy, zostało zgłoszone, pracujemy nad tym, nie wiemy kiedy platforma będzie
Dodano: 29 marca 2015
BZWBK opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie BZWBK
BZWBKAutor: rencista
Oszukany klient Banku Zachodniego Oddzial Szprotawa ostrzega emerytow i rencistow przed ubezpieczeniem kredytu gotowkowego w ramach tzw. pakietu sp
Dodano: 29 marca 2015
Sygma Bank opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
opinie Sygma Bank
Sygma BankAutor: uliasz
jenzyk polska bardzo trydna, a jeszcze trudniejsze zmusić cię do przeczytania umowy w język polska, ze zrozumieniem, mam wrażenie, że stąd się bierze
Dodano: 29 marca 2015
PKO BP opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie PKO BP
PKO BPAutor: klient
Konto za zero nie jest za zero od października konto bez granic 18 złotych zabieram się z tego banku
Dodano: 28 marca 2015
Sygma Bank opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
opinie Sygma Bank
Sygma BankAutor: Mmmm
piszemy "oprocentowanie" i "Prowident" język polska, taki trudna.
Dodano: 28 marca 2015
Bank Millennium opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie Bank Millennium
Bank MillenniumAutor: beata
UWAGA NA ANEKSY -DO UMOW KREDYTOWYCH !!!!!!! pracownicy banku nie informuja co one zawieraja daja na szybko do podpisania
Dodano: 28 marca 2015
mBank opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie mBank
mBankAutor: Alicja
Przestrzegam wszystkich przed mbankiem.Posiadam w nim konto od 15 lat. W ramach konta prowadze konto firmowe. Posiadam lokaty w tym banku, mialam k
Dodano: 27 marca 2015
eurobank opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
opinie eurobank
eurobankAutor: Zygmunt
Polecam obsługę Eurobanku przy ul. Świdnickiej we Wrocławiu, zostałem obsłużony od ręki, wszystko mi wytłumaczyli, i jeszcze ta kawa... :)
Dodano: 27 marca 2015
eurobank opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie eurobank
eurobankAutor: IGA
nigdy więcej nie chcę mieć nic wspólnego z tym bankiem. Mimo, że kredyt spłacony po roku nasyłają komornika sądowego, bez wcześniejszych powiadomi
Dodano: 27 marca 2015
eurobank opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie eurobank
eurobankAutor: Stargard szczec
Mialam nietypowa rozmowe w stargardzkim oddziale EURO BANKU. Pani , ktora mnie obslugiwala zaproponowala pomoc w uzyskaniu kredytu w konkurencyjnej
Dodano: 26 marca 2015

Portal finansowy Sfera-Finansow.pl z pożyczkami i chwilówkami zajmujący się tematyką: pożyczki online, chwilówki na dowód, kredyty gotówkowe bez zaświadczeń, banki oraz instytucje pozabankowe, karty kredytowe, kredyty hipoteczne, kredyty na dowód.
Ta strona używa COOKIES. Za ich pomocą zbieramy dane jedynie w celach statystycznych. Możesz usunąć pliki cookies z dysku twardego a także zablokować ich zapisywanie poprzez zmianę ustawień swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w regulaminie.