Logowanie Rejestracja
Kalkulator kredytowy oraz porównywarka kredytowa - opinie Klientów [236]

Ostatnie opinie użytkowników

BZWBK opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie BZWBK
BZWBKAutor: rencista
Oszukany klient Banku Zachodniego Oddzial Szprotawa ostrzega emerytow i rencistow przed ubezpieczeniem kredytu gotowkowego w ramach tzw. pakietu sp
Dodano: 31 marca 2015
Bank PeKaO SA opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
opinie Bank PeKaO SA
Bank PeKaO SAAutor: Monika
Będę wdzięczna za wypełnienie ankiety do pracy magisterskiej, bardzo krótka i bardzo mi może pomóc, dziękuję! http://goo.gl/forms/vOec8Lhl0x
Dodano: 30 marca 2015
Getin Noble Bank SA opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie Getin Noble Bank SA
nie tylko brak uczciwości, ale i arogancja osób na stanowiskach w tym banku i jego TU - wystarczy, ze zlikwidujemy u nich rory, wycofamy lokaty....
Dodano: 30 marca 2015
Getin Noble Bank SA opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
opinie Getin Noble Bank SA
Getin Noble Bank SAAutor: dominika
Choćby nie wiem jak Was kusiło - nie dajcie się skusić na współpracę z tym bankiem, żadnych kredytów, lokat, rachunków. Niekompetencja, nierzetelno
Dodano: 30 marca 2015
PKO BP opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
opinie PKO BP
PKO BPAutor: zadowolony
polecam poczytać choćby ogólne warunki kont w pko bp. Wtedy będzie sie wiedzieć za co się płaci i jak robić by ograniczać opłaty. W moim konto za
Dodano: 30 marca 2015
Credit Agricole opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie Credit Agricole
Credit AgricoleAutor: rozczarowana
Ja również nie polecam tego banku , to jakaś porażka .Wniosek na linię w kwocie 2 500 rozpatrują 5 dni i dalej zero odpowiedzi. Gdzie przy takiej ś
Dodano: 30 marca 2015
Raiffeisen Polbank opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie Raiffeisen Polbank
Raiffeisen PolbankAutor: Anna Sz
Nie polecam tego banku. W obsłudze klienta pracują niekompetentni ludzie. Kredyt polecam w innym banku!!!!!!!!!!!!!!!! Bardzo żałuje, że ja swój ma
Dodano: 30 marca 2015
BZWBK opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
opinie BZWBK
BZWBKAutor: rencista
bz wbk – typowe reakcje banku po przeprowadzeniu tzw. analizy kosztow. Azeby utrzymac zyski na wysokosci ubieglego roku stwierdzono, ze tzw. klienci n
Dodano: 30 marca 2015
BZWBK opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
opinie BZWBK
BZWBKAutor: rencista
Rencisci i emeryci, jezeli zostal wam wcisniety pakiet ubezpieczeniowy tzw. spokojny kredyt, to mozecie ta umowe w kazdej chwili rozwiazac!! Zobacz:
Dodano: 30 marca 2015
Credit Agricole opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie Credit Agricole
Credit AgricoleAutor: prawnik
Niepolecam tegoż banku jeden na czele nieuczciwych banków
Dodano: 29 marca 2015

Portal finansowy Sfera-Finansow.pl z pożyczkami i chwilówkami zajmujący się tematyką: pożyczki online, chwilówki na dowód, kredyty gotówkowe bez zaświadczeń, banki oraz instytucje pozabankowe, karty kredytowe, kredyty hipoteczne, kredyty na dowód.
Ta strona używa COOKIES. Za ich pomocą zbieramy dane jedynie w celach statystycznych. Możesz usunąć pliki cookies z dysku twardego a także zablokować ich zapisywanie poprzez zmianę ustawień swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w regulaminie.