Logowanie Rejestracja
Kalkulator kredytowy oraz porównywarka kredytowa - opinie Klientów [234]

Ostatnie opinie użytkowników

BZWBK opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie BZWBK
BZWBKAutor: rencista
bank zachodni wbk grupa sandator+bz wbk aviva towarzystwo ubezpieczen ogolnych sa+centrum operacji kredytow retail stworzyli siec do oszukiwania i
Dodano: 2 kwietnia 2015
Sygma Bank opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie Sygma Bank
Sygma BankAutor: BOGUŚ
Wyjaśnienie całej sytuacji trwa ok 3 tygodni i mnóstwo nerwów . Dla sygma banku nieważne są : dowód wpłaty ani faksy z wyjaśnieniami wysyłane z ban
Dodano: 2 kwietnia 2015
Sygma Bank opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie Sygma Bank
Sygma BankAutor: BOGUŚ
Sygma Bank jest najgorszym bankiem z jakim miałam nieprzyjemność współpracować . Raty spłacam regularnie , na kwitkach przysłanych z banku . Niestet
Dodano: 2 kwietnia 2015
Citi Handlowy opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie Citi Handlowy
Citi HandlowyAutor: klient 7
Absolutnie odradzam, to typowi oszuści. Ich regulamin jest bardzo niejasny i sformułowany tak aby niszczyc klientów. Omijajcie ten bank jak najdalej !
Dodano: 1 kwietnia 2015
PKO BP opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie PKO BP
PKO BPAutor: Adam
Nawet negatywu nie mogę ustawić!!!
Dodano: 1 kwietnia 2015
PKO BP opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
opinie PKO BP
PKO BPAutor: Adam
Opłaty za wszystko, nawet po wypowiedzeniu umowy potrafią zedrzeć za kartę i prowadzenie rachunku. OMIJAC SZEROKIM ŁUKIEM!!!
Dodano: 1 kwietnia 2015
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
opinie
Autor: GARDENWEB
To jest informowanie opinii publicznej, że można dostać kredyt z niewielkim procentowym odsetek w wysokości 2% w skali roku, a na okres od 1 roku do
Dodano: 1 kwietnia 2015
Raiffeisen Polbank opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie Raiffeisen Polbank
Raiffeisen PolbankAutor: Andrzejek
Zwracam sie z prosba do osob,ktore mialy kredyt bezpieczny w polbanku w okresie od 01.08.2007r o udostepnienie obowiazujacego wowczas regulaminu
Dodano: 1 kwietnia 2015
BZWBK opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
opinie BZWBK
BZWBKAutor: Obiektywny
Radzę omijać ten bank z daleka.
Dodano: 1 kwietnia 2015
Raiffeisen Polbank opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie Raiffeisen Polbank
Raiffeisen PolbankAutor: Klient
Uwaga, ten bank wcale nie ma twoich interesów na myśli. Przez 1 rok pobrali mi więcej nisz 600PLN za samo utrzymanie konta. Na każdym kroku pobiera
Dodano: 1 kwietnia 2015

Portal finansowy Sfera-Finansow.pl z pożyczkami i chwilówkami zajmujący się tematyką: pożyczki online, chwilówki na dowód, kredyty gotówkowe bez zaświadczeń, banki oraz instytucje pozabankowe, karty kredytowe, kredyty hipoteczne, kredyty na dowód.
Ta strona używa COOKIES. Za ich pomocą zbieramy dane jedynie w celach statystycznych. Możesz usunąć pliki cookies z dysku twardego a także zablokować ich zapisywanie poprzez zmianę ustawień swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w regulaminie.