Logowanie Rejestracja
Kalkulator kredytowy oraz porównywarka kredytowa - opinie Klientów [233]

Ostatnie opinie użytkowników

Credit Agricole opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
opinie Credit Agricole
Ciągłe podwyższanie opłat i prowizji a prowizja goni prowizję. Totalne nieporozumienie - czas powiedzieć bye !
Dodano: 3 kwietnia 2015
Raiffeisen Polbank opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie Raiffeisen Polbank
Raiffeisen PolbankAutor: Ryszard
Witam serdecznie,jako niedoszły klient chciałbym napisać kilka słów na temat Państwa oddziału znajdującego się w Ełku przy ul. W.Polskiego 3.W ostatni
Dodano: 3 kwietnia 2015
Credit Agricole opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
opinie Credit Agricole
Credit AgricoleAutor: peterp
Korzystam z rachunku bankowego w ramach działalności gospodarczej, mam też "prywatne" konto w mBanku. Credite jest niestety droższy, pob
Dodano: 3 kwietnia 2015
Bank BPH opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie Bank BPH
Bank BPHAutor: klient
Korespondencja dostarczana jest przez inpost a wygląda to tak że wyciąg z konta ląduje w bramie na wietrze i deszczu po świętach rezygnuje z konta
Dodano: 3 kwietnia 2015
Credit Agricole opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
opinie Credit Agricole
Credit AgricoleAutor: wneriona
Niema zadnego ubezpieczenia dali pozyczke ojcu 79 letniemu i to 2 i karte .Jak zmarł na drugi dzien przysłali komornika tylko odrzucenie spadku obr
Dodano: 2 kwietnia 2015
Sygma Bank opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
opinie Sygma Bank
Sygma BankAutor: mecenas
pewnie inne tak zwane banki z którymi miałeś nieprzyjemność to : zedrzemyzciebienawetmajtyjaknamnioddaszwczoraj.pl i inne takie wiec się nie dziwię
Dodano: 2 kwietnia 2015
PKO BP opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie PKO BP
PKO BPAutor: Marco
mam konto w tym banku od ładnych paru lat,płacę miesięcznie 15 zł za prowadzenie,cała reszta miała być za darmo aż tu nagle bank bez uprzedniego po
Dodano: 2 kwietnia 2015
PKO BP opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie PKO BP
PKO BPAutor: Marco
mam konto w tym banku od ładnych paru lat,płacę miesięcznie 15 zł za prowadzenie,cała reszta miała być za darmo aż tu nagle bank bez uprzedniego po
Dodano: 2 kwietnia 2015
Credit Agricole opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
opinie Credit Agricole
Credit AgricoleAutor: Krzychu
chcą żebym zapłacił 1200zł. za przedstawienie oferty kredytowej z której nie skorzystałem.
Dodano: 2 kwietnia 2015
BZWBK opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
opinie BZWBK
BZWBKAutor: emeryt
nie polecam tego banku!!
Dodano: 2 kwietnia 2015

Portal finansowy Sfera-Finansow.pl z pożyczkami i chwilówkami zajmujący się tematyką: pożyczki online, chwilówki na dowód, kredyty gotówkowe bez zaświadczeń, banki oraz instytucje pozabankowe, karty kredytowe, kredyty hipoteczne, kredyty na dowód.
Ta strona używa COOKIES. Za ich pomocą zbieramy dane jedynie w celach statystycznych. Możesz usunąć pliki cookies z dysku twardego a także zablokować ich zapisywanie poprzez zmianę ustawień swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w regulaminie.