Logowanie Rejestracja
Kalkulator kredytowy oraz porównywarka kredytowa - opinie Klientów [232]

Ostatnie opinie użytkowników

Sygma Bank opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie Sygma Bank
Sygma BankAutor: bartek
co za bank-zabrali mi limit na wyplate gotowki z bankomatu a karta w sklepie moge placic paranoja-aby doic klienta z o0dsetek -ludzie nie deajcie sie
Dodano: 4 kwietnia 2015
Bank Millennium opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie Bank Millennium
Bank MillenniumAutor: Iza z Gdyni
jak poprosiłam ten złodziejski bank o informację gdzie znajdę dane dot. historię operacji i wyciągi starsze niż 6-cio miesięczne, napisali mi, ze mogę
Dodano: 4 kwietnia 2015
eurobank opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie eurobank
eurobankAutor: Rozczarowany
Dno-paranoja,zamykam konto i nie mogę widzieć nic co dzieje się na moim koncie. Ani komputerem ani telefonem już nie wchodzę na swoje konto,mimo iż s
Dodano: 4 kwietnia 2015
Bank Millennium opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
opinie Bank Millennium
Bank MillenniumAutor: Beata z Olsztyna
Od kilku lat jestem klientką i polecam, Pani kierownik w Oddziale na ul. Prostej w Olsztynie jest kompetentna i miła, co się nie zdarza w tych czas
Dodano: 4 kwietnia 2015
Bank BPH opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie Bank BPH
Bank BPHAutor: beata
Brak kompetencji pracowników oddziałów, czekam na decyzję o przyznaniu restrukturyzacji, pseudo pomoc dla frankowiczów, ponad miesiąc nic, jak tam d
Dodano: 4 kwietnia 2015
Credit Agricole opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie Credit Agricole
Credit AgricoleAutor: Eli
5zł - opłata za sprawdzenie konta w bankomacie.... Niezły interes..
Dodano: 3 kwietnia 2015
BZWBK opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie BZWBK
BZWBKAutor: Art1986
Sytuacja jest chora i nie wiedziałem, że nawet możliwa. Chcąc wypłacić pieniądze z bankomatu nie mogłem tego dokonać z powodu odmowy, po telefonie
Dodano: 3 kwietnia 2015
Bank PeKaO SA opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie Bank PeKaO SA
Bank PeKaO SAAutor: majka
napiszcie czy mieliscie takie sytuacje z tym bankiem-mam u nich konto od 9 lat brałam kiedys dwie pozyczki a teraz mimo super bik-u nie dostałam od n
Dodano: 3 kwietnia 2015
Bank PeKaO SA opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie Bank PeKaO SA
Bank PeKaO SAAutor: majka
starałam sie o pozyczke 1500zł potrzebne były mi pieniazki na biezace wydatki,bik wyszedł pozytywnie ale ze wzgledu na to ze korzystałam z chwilówek z
Dodano: 3 kwietnia 2015
Bank PeKaO SA opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
opinie Bank PeKaO SA
Bank PeKaO SAAutor: lysy31
wszyscy co dają negatywne opinie nie tylko do tego banku, to ci co mają kredyty,pożyczki:) a co byście chcieli?? bank musi na was zarobić!!! nie narz
Dodano: 3 kwietnia 2015

Portal finansowy Sfera-Finansow.pl z pożyczkami i chwilówkami zajmujący się tematyką: pożyczki online, chwilówki na dowód, kredyty gotówkowe bez zaświadczeń, banki oraz instytucje pozabankowe, karty kredytowe, kredyty hipoteczne, kredyty na dowód.
Ta strona używa COOKIES. Za ich pomocą zbieramy dane jedynie w celach statystycznych. Możesz usunąć pliki cookies z dysku twardego a także zablokować ich zapisywanie poprzez zmianę ustawień swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w regulaminie.