Logowanie Rejestracja
Kalkulator kredytowy oraz porównywarka kredytowa - opinie Klientów [23]

Ostatnie opinie użytkowników

Ferratum Bank opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie Ferratum Bank
Ferratum BankAutor: J ola
Trafiłam na bardzo nie miłe panie. 3 rozmowy i trzy niemiłe panie wręcz krzyczała na mnie ( tylko dlatego.ze nie słyszałam co powiedziała) i wygodę
Dodano: 13 czerwca 2016
Sygma Bank opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie Sygma Bank
Sygma BankAutor: Rudy
Uwaga -BGŻ przejął SYGMĘ BANK no i teraz dopiero zacznie się matactwo -czytaj komentarze na stronie BGŻ !!
Dodano: 10 czerwca 2016
Credit Agricole opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie Credit Agricole
Credit AgricoleAutor: Kasia
Skandaliczne zachowanie pracownikow w Łodzi jak można parkować pojazd na zakazie z emblematem banku!
Dodano: 8 czerwca 2016
Credit Agricole opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie Credit Agricole
Credit AgricoleAutor: Kasia
Skandaliczne zachowanie pracownikow w Łodzi jak można parkować pojazd na zakazie z emblematem banku!
Dodano: 8 czerwca 2016
Credit Agricole opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie Credit Agricole
Credit AgricoleAutor: Gruby
Żeby za zaświadczenie o spłacie kredytu bank łupił od biednych klientów 50 złotych to jest skandal-PRZECIEŻ TO POWINNO BYĆ ZA DARMO - PODŁOŚĆ LUDZKA N
Dodano: 7 czerwca 2016
Credit Agricole opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie Credit Agricole
Credit AgricoleAutor: Klientka
Za to, że daję im swoje pieniądze z comiesięcznych zarobków, kupuję miesięcznie za grubo powyzej 500 zł, to potrącają mi 4,90 zł za konto. Bezczelnoś
Dodano: 7 czerwca 2016
Deutsche Bank Polska S.A. opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie Deutsche Bank Polska S.A.
Po 4 miesiącach rozpatrywań otrzymałem decyzje negatywną na mój wniosek. Powód... na mojej umowie jest podana stawka za godzinę pracy, a nie za cały m
Dodano: 6 czerwca 2016
Credit Agricole opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
opinie Credit Agricole
Credit AgricoleAutor: klient
czytam te wasze opinie i powiem tyle: baranów w Polsce nie brakuje. Czekałeś w kolejce i nikt cię nie zauważył? A co ty jesteś, prezydent? Tak trudno
Dodano: 6 czerwca 2016
Credit Agricole opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
opinie Credit Agricole
Credit AgricoleAutor: marek 1963d@poczta.onet.p
wabibicie nowych klientów ale jak kredyt dla stałych klientów to nie ma. .bank tylko dla bogatych
Dodano: 5 czerwca 2016
Credit Agricole opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie Credit Agricole
Credit AgricoleAutor: marek 1963d@poczta.onet.p
szukajcie nie szanują
Dodano: 5 czerwca 2016

Portal finansowy Sfera-Finansow.pl z pożyczkami i chwilówkami zajmujący się tematyką: pożyczki online, chwilówki na dowód, kredyty gotówkowe bez zaświadczeń, banki oraz instytucje pozabankowe, karty kredytowe, kredyty hipoteczne, kredyty na dowód.
Ta strona używa COOKIES. Za ich pomocą zbieramy dane jedynie w celach statystycznych. Możesz usunąć pliki cookies z dysku twardego a także zablokować ich zapisywanie poprzez zmianę ustawień swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w regulaminie.