Logowanie Rejestracja
Kalkulator kredytowy oraz porównywarka kredytowa - opinie Klientów [228]

Ostatnie opinie użytkowników

Getin Noble Bank SA opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
opinie Getin Noble Bank SA
Getin Noble Bank SAAutor: zadowolony
ja mam konto w Getinie juz lata, bardzo zadowolony - jest coraz lepiej - teraz mam konto za darmo, jeszcze mi za nie płacą - bo go po prostu używam, w
Dodano: 10 kwietnia 2015
Getin Noble Bank SA opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie Getin Noble Bank SA
same minusy, obsługa beznadziejna w kolejce czeka się po kilka godzin a i tak nic nie można załatwić bo pracują tam osoby niekompetentne i do tego
Dodano: 10 kwietnia 2015
BZWBK opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie BZWBK
BZWBKAutor: Krzysztof
Jestem klientem drugi raz BZWBK. Źle zrobiłem bo do tej samej wody dwa razy się nie wchodzi. Pierwszym razem było tak samo, czyli wszystko był
Dodano: 10 kwietnia 2015
Bank BPH opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie Bank BPH
Bank BPHAutor: Klient z prowincji
Za każdym razem rozmawiam z inną niekompetentną osobą, za każdym razem z inną, za każdym razem wszystko trzeba im tłumaczyć od początku jak debilom (
Dodano: 10 kwietnia 2015
PKO BP opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
opinie PKO BP
PKO BPAutor: oliss
odnowiłem mieszkanie z mini ratką. Kredyt z PKO BP bo mam w nim konto i ogólnie warunki mi odpowiadały. jest ok.
Dodano: 10 kwietnia 2015
Bank BPH opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie Bank BPH
Bank BPHAutor: klient
Omijajcie ten Bank z daleka. To najgorszy bank pod względem współpracy z klientem.
Dodano: 10 kwietnia 2015
Credit Agricole opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie Credit Agricole
Credit AgricoleAutor: Stary wyga
Byłem w Lukas Banku od czasu jego powstania. Po 10 latach francuzi skutecznie mnie przekonali do przenosin. Opłatami i redukcją okienek (chociaż z teg
Dodano: 10 kwietnia 2015
Bank BPH opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie Bank BPH
Bank BPHAutor: kat
Całkowity brak kompetencji , chamstwo osób na infolinii . Zawszwe wszystko lepiej wiedza i nie chca przyznac się do błedów .
Dodano: 10 kwietnia 2015
Credit Agricole opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie Credit Agricole
Credit AgricoleAutor: Klientka
Sprawdźcie sobie w historii ile haraczu pobrali w kwietniu i przygotujcie się na kolejną podwyżkę opłat w maju. Życzę z całego serca upadku C.A bo t
Dodano: 9 kwietnia 2015
Credit Agricole opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
opinie Credit Agricole
Credit AgricoleAutor: ninka29
lichwiarskie prowizje, skandal. trzeba się ewakuować z tego banku
Dodano: 9 kwietnia 2015

Portal finansowy Sfera-Finansow.pl z pożyczkami i chwilówkami zajmujący się tematyką: pożyczki online, chwilówki na dowód, kredyty gotówkowe bez zaświadczeń, banki oraz instytucje pozabankowe, karty kredytowe, kredyty hipoteczne, kredyty na dowód.
Ta strona używa COOKIES. Za ich pomocą zbieramy dane jedynie w celach statystycznych. Możesz usunąć pliki cookies z dysku twardego a także zablokować ich zapisywanie poprzez zmianę ustawień swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w regulaminie.