Logowanie Rejestracja
Kalkulator kredytowy oraz porównywarka kredytowa - opinie Klientów [226]

Ostatnie opinie użytkowników

Getin Noble Bank SA opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
opinie Getin Noble Bank SA
Getin Noble Bank SAAutor: zawiedziny klijent
Złodzieje biorą 9,99zł. za przelewy wewnętrzne to skandal a w regulaminie opłat nie ma wybieram kasę ja i cała moja rodzina kilka osób i robię antyrek
Dodano: 14 kwietnia 2015
Raiffeisen Polbank opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie Raiffeisen Polbank
Raiffeisen PolbankAutor: Małgosia
Jeśli jesteście namawiani do jakiejkolwiek transakcji w tym banku a konkretnie Raiffeisen to trzeba zastanowić się po sto kroć razy . Przede wszyst
Dodano: 14 kwietnia 2015
Bank PeKaO SA opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie Bank PeKaO SA
Bank PeKaO SAAutor: Klient
Pojedziesz na Sycylię zobaczysz logo tego Banku i napis Banca Siciliana. Wszystko w temacie!
Dodano: 14 kwietnia 2015
BZWBK opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie BZWBK
BZWBKAutor: rencista
Klienci omijacie ten bank z daleka!!!!bank zachodni wbk grupa sandator+bz wbk aviva towarzystwo ubezpieczen ogolnych sa+centrum operacji kredytow r
Dodano: 14 kwietnia 2015
Credit Agricole opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie Credit Agricole
Credit AgricoleAutor: bolo
Karol a Ty nie kcieś doćtać. Bo on juś doćtał. Oni teś doćtali, a Ty nie jeśteś gotow doćtać? Ta reklama jest obłędna. Najpierw dostaniesz a po
Dodano: 14 kwietnia 2015
Sygma Bank opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie Sygma Bank
Sygma BankAutor: aga
Całkowicie popieram wszystkie negatywne opinie, to wszystko prawda.Żaden bank nie robi takich problemów jak sygma. Chcę spłacić całość kredytu i ro
Dodano: 13 kwietnia 2015
Sygma Bank opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
opinie Sygma Bank
Sygma BankAutor: anna
po co wypisujecie takie nieprawdziwe rzeczy, ja jestem klientem sygmy od 4 lat i w życiu nic podobnego mnie nie spotkało, strasznie kręcicie coś, tyl
Dodano: 13 kwietnia 2015
Getin Noble Bank SA opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie Getin Noble Bank SA
Getin Noble Bank SAAutor: zaszczuta klientka
Mamy w GB kredyty. I konto od bardzo, bardzo długiego czasu. Kredyty zawsze były płacone w terminie. Ostatnio, niestety, zapadłam na zdrowiu. Wieci
Dodano: 13 kwietnia 2015
Raiffeisen Polbank opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie Raiffeisen Polbank
Spróbujcie Państwo spłacać zgodnie z ustawą kredyt w walucie! Ja od października 2014 r do dzisiaj próbuję. I od dwóch miesięcy dzwoni do mnie wind
Dodano: 13 kwietnia 2015
Credit Agricole opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie Credit Agricole
Credit AgricoleAutor: Karol
Ta kobieta z reklamy jest straszna i jak mijam ten bank to przechodzę na drugą stronę ulicy.
Dodano: 13 kwietnia 2015

Portal finansowy Sfera-Finansow.pl z pożyczkami i chwilówkami zajmujący się tematyką: pożyczki online, chwilówki na dowód, kredyty gotówkowe bez zaświadczeń, banki oraz instytucje pozabankowe, karty kredytowe, kredyty hipoteczne, kredyty na dowód.
Ta strona używa COOKIES. Za ich pomocą zbieramy dane jedynie w celach statystycznych. Możesz usunąć pliki cookies z dysku twardego a także zablokować ich zapisywanie poprzez zmianę ustawień swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w regulaminie.