Logowanie Rejestracja
Kalkulator kredytowy oraz porównywarka kredytowa - opinie Klientów [216]

Ostatnie opinie użytkowników

Sygma Bank opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
opinie Sygma Bank
Sygma BankAutor: robak
pewnie im nie spłacasz zobowiązań, lepiej jak wydzwaniają sami niż gdyby miał to robić komornik
Dodano: 28 kwietnia 2015
BZWBK opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie BZWBK
BZWBKAutor: klient
Mi ciągle naliczają jakieś odsetki i koszty windykacyjne mimo, iż wszystko już spłaciłam miesiąc temu. Najgorszy bank.
Dodano: 28 kwietnia 2015
Sygma Bank opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie Sygma Bank
Sygma BankAutor: mysz
odradzam ten bank masakra wydzwaniają na okręta i to kilka razy dziennie
Dodano: 28 kwietnia 2015
BZWBK opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
opinie BZWBK
BZWBKAutor: rencista
po negatywnych doswiadczeniach z tym bankiem i po analizie dzialan tego tzw. banku min. podniesienie oplat stawiam zarzadowi tego tzw. banku pytanie:
Dodano: 28 kwietnia 2015
Getin Noble Bank SA opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie Getin Noble Bank SA
Getin Noble Bank SAAutor: urszula
niekompetencja i arogancja, klient w tym banku traktowany jest jak zło konieczne. Otrzymanie jakiejkolwiek informacji wiąże się wykonaniem kilkunas
Dodano: 27 kwietnia 2015
BZWBK opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
opinie BZWBK
BZWBKAutor: spec
Nie chodzi tu złośliwość,takie są fakty.Pracownica Banku BZ WBK OPOLE ul.1 Maja.Po spłacie zaległości oraz próbie załatwienia innej sprawy natrafiłe
Dodano: 27 kwietnia 2015
BZWBK opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
opinie BZWBK
BZWBKAutor: spec
Młoda pracownica banku BZWBK w Opolu podała mnie do bazy BIK po spłacie zaległości
Dodano: 27 kwietnia 2015
PKO BP opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie PKO BP
PKO BPAutor: Beata
Właśnie czekam już 15 min na wypłatę swoich własnych pieniędzy i nie zanosi się na szybki finał. Przy okienku kasowym jedna kobieta przez cały czas. J
Dodano: 27 kwietnia 2015
Getin Noble Bank SA opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie Getin Noble Bank SA
Getin Noble Bank SAAutor: Szczęśliwy kredytobiorca
Mam kredyt samochodowy w tym banku, obecnie według moich wyliczeń powinienem być na zakończeniu spłat. Bank pomimo 2 krotnej obniżki stóp procentow
Dodano: 27 kwietnia 2015
eurobank opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
opinie eurobank
Krzys, nie znamy szczegółów sprawy. W celu wyjaśnienia tej sytuacji prosimy o kontakt z Infolinią pod numerem 555 000 555.
Dodano: 27 kwietnia 2015

Portal finansowy Sfera-Finansow.pl z pożyczkami i chwilówkami zajmujący się tematyką: pożyczki online, chwilówki na dowód, kredyty gotówkowe bez zaświadczeń, banki oraz instytucje pozabankowe, karty kredytowe, kredyty hipoteczne, kredyty na dowód.
Ta strona używa COOKIES. Za ich pomocą zbieramy dane jedynie w celach statystycznych. Możesz usunąć pliki cookies z dysku twardego a także zablokować ich zapisywanie poprzez zmianę ustawień swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w regulaminie.