Logowanie Rejestracja
Kalkulator kredytowy oraz porównywarka kredytowa - opinie Klientów [211]

Ostatnie opinie użytkowników

eurobank opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie eurobank
eurobankAutor: euros
UWAGA.Łupią na każdym kroku.Pomimo tego że płaciłem kartą na kilka setek,to i tak szabrują moje konto na 3,95 zł.Twierdzą że oddają za 15-cie dni,fak
Dodano: 5 maja 2015
Sygma Bank opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie Sygma Bank
Sygma BankAutor: mariusz
Dzwoniłem 8lipca 2013 sie spytac ile zostało mi do spłaty żeby zamknać raty z TV powiedziano mi 1630 to wpłaciłem tyle i prawie po dwóch latach prz
Dodano: 5 maja 2015
Deutsche Bank Polska S.A. opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie Deutsche Bank Polska S.A.
Obsługa po sprzedaży kredytu jest skandaliczna. Opiekun nie odbiera telefonów i nie oddzwania. Na infolinii nie udzielają informacji o wziętych kred
Dodano: 5 maja 2015
Raiffeisen Polbank opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie Raiffeisen Polbank
Cztery lata temu nabyłam nowy telefon komórkowy z nowym numerem. Na początku otrzymywałam różne telefony i sms-y z banków (nie tylko zresztą). Wystarc
Dodano: 5 maja 2015
BZWBK opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie BZWBK
BZWBKAutor: rencista
Klienci omijacie ten bank z daleka!!!!bank zachodni wbk grupa sandanter+bz wbk aviva towarzystwo ubezpieczen ogolnych sa+centrum operacji kredytow
Dodano: 5 maja 2015
PKO BP opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie PKO BP
PKO BPAutor: stacz
PKO Gorzów Górczyńska kolejka jak zwykle!
Dodano: 5 maja 2015
Sygma Bank opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie Sygma Bank
Sygma BankAutor: papież
To nie bank brak konkretnych informacji pomiędzy klientem a bankiem na początku kredytu ścigają o zapłatę w terminie a końcowej fazie nie potrafią
Dodano: 5 maja 2015
eurobank opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie eurobank
eurobankAutor: Michał
straciliscie kolejnego klienta!koniec z obracaniem moim środkami a żadnej prostej rzeczy nie potraficie załatwić!obiecujecie że skontaktujecie się dan
Dodano: 5 maja 2015
eurobank opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
opinie eurobank
eurobankAutor: Michał
nigdy więcej tego złodziejskiego banku!uciekam od nich ! od 3 lat obracją moim pieniędzmi a najpostrzej rzeczy nie potrafią załatwić!!! chciałem wzią
Dodano: 5 maja 2015
BZWBK opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie BZWBK
BZWBKAutor: Obcy
Jescze roku nie mineło a już oszukują i naciągają na opłatach których nie było przy otwieraniu konta.To sie nazywa złodziejstwo
Dodano: 5 maja 2015

Portal finansowy Sfera-Finansow.pl z pożyczkami i chwilówkami zajmujący się tematyką: pożyczki online, chwilówki na dowód, kredyty gotówkowe bez zaświadczeń, banki oraz instytucje pozabankowe, karty kredytowe, kredyty hipoteczne, kredyty na dowód.
Ta strona używa COOKIES. Za ich pomocą zbieramy dane jedynie w celach statystycznych. Możesz usunąć pliki cookies z dysku twardego a także zablokować ich zapisywanie poprzez zmianę ustawień swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w regulaminie.