Logowanie Rejestracja
Kalkulator kredytowy oraz porównywarka kredytowa - opinie Klientów [21]

Ostatnie opinie użytkowników

Idea Bank opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie Idea Bank
Idea BankAutor: Ania
Z takim bankiem nigdy się nie spotkałam, oszuści i kłamcy. Ludzie którzy tam pracują nie maja pojęcia o swojej pracy i produktach które sprzedają.
Dodano: 20 czerwca 2016
BZWBK opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie BZWBK
BZWBKAutor: zirytowana
Dzisiaj pojechałam z synem na zakupy do Centrum Handlowego w Legnicy, po skasowaniu zakupów okazuje się, że nie mogę zapłacić za zakupy, cały czas tr
Dodano: 20 czerwca 2016
BGŻ BNP Paribas opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie BGŻ BNP Paribas
BGŻ BNP ParibasAutor: Mirosław Mazur
Zdecydowanie NIE POLECAM. To są dziady, przed połączeniem Z BGŻ BNP PARIBAS można było się ew. spóźnić, a teraz po połaczeniu jakaś baba dzwoni do m
Dodano: 20 czerwca 2016
BGŻ BNP Paribas opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie BGŻ BNP Paribas
BGŻ BNP ParibasAutor: Mirosław Mazur
Zdecydowanie NIE POLECAM. To są dziady, przed połączeniem Z BGŻ BNP PARIBAS można było się ew. spóźnić, a teraz po połaczeniu jakaś baba dzwoni do m
Dodano: 20 czerwca 2016
Getin Noble Bank SA opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
opinie Getin Noble Bank SA
Getin Noble Bank SAAutor: karina
mi się śmiać chce z tych negatywnych opinii ;) ludzie się burzą jakby o ich życie chodziło. każdy bank ma swoje zasady i podpisując dokumenty zgadasz
Dodano: 19 czerwca 2016
Getin Noble Bank SA opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
opinie Getin Noble Bank SA
W mediach pojawiły się informacje na temat ,że KNF zobowiązała Getin Noble Bank do wyspowiadania się z win. Myślę, że niepotrzebnie depczą po piętac
Dodano: 18 czerwca 2016
Getin Noble Bank SA opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie Getin Noble Bank SA
Getin Noble Bank SAAutor: Franka
Nawet przedszkolak po przeczytaniu ostatnich wpisów by zgadł, że pisał je pracownik banku. Moja rada - zmienić styl na uczciwy wobec klienta i nie
Dodano: 18 czerwca 2016
Getin Noble Bank SA opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
opinie Getin Noble Bank SA
ja tam korzystam z getinu i mi pasuje. znam jego oferty i innych banków, długo się nie musiałam zastanawiać który wybrać.
Dodano: 17 czerwca 2016
Deutsche Bank Polska S.A. opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie Deutsche Bank Polska S.A.
W oddziale nic nie da się załatwić - odsyłają na infolinię - dzwonię na infolinię, trzymają na telefonie 10 minut i z powrotem odsyłają do oddziału -
Dodano: 17 czerwca 2016
Getin Noble Bank SA opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
opinie Getin Noble Bank SA
Zastanawiająca tendencyjność większości hejterskich opinii. Konkurencja nie śpi?Ja dalej z GNB.
Dodano: 16 czerwca 2016

Portal finansowy Sfera-Finansow.pl z pożyczkami i chwilówkami zajmujący się tematyką: pożyczki online, chwilówki na dowód, kredyty gotówkowe bez zaświadczeń, banki oraz instytucje pozabankowe, karty kredytowe, kredyty hipoteczne, kredyty na dowód.
Ta strona używa COOKIES. Za ich pomocą zbieramy dane jedynie w celach statystycznych. Możesz usunąć pliki cookies z dysku twardego a także zablokować ich zapisywanie poprzez zmianę ustawień swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w regulaminie.