Logowanie Rejestracja
Kalkulator kredytowy oraz porównywarka kredytowa - opinie Klientów [204]

Ostatnie opinie użytkowników

PKO BP opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
opinie PKO BP
PKO BPAutor: SHE
Mam konto w PKO BP, konto inwestycyjne, lokaty i kiedyś posiadałam kredyt, postanowiłam zmienić bank. Jakie było moje rozczarowanie kiedy odwiedził
Dodano: 17 maja 2015
Getin Noble Bank SA opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
opinie Getin Noble Bank SA
Getin Noble Bank SAAutor: oszukana
Chciałam wziąć pożyczkę 3 tys kazano mi dostarczyć z centrali mnóstwo dokumentów później zaproponowano konsolidację z jednym kredytem i znów dokumenty
Dodano: 16 maja 2015
PKO BP opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie PKO BP
PKO BPAutor: były z Nordea
Chciałem założyć lokatę na wolne środki. To jakiś absurd w porównaniu do tego co było w Nordea. Po wybraniu kwoty i podaniu okresu jedyna możliwość po
Dodano: 16 maja 2015
Getin Noble Bank SA opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie Getin Noble Bank SA
Nie zakładajcie ror w tym banku kwota wolna od zajęć to ok 12000 zla bank wykonuje tytuły na każdym kroku i egzekucji dokonuje nawet przy najniższej
Dodano: 16 maja 2015
Credit Agricole opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
opinie Credit Agricole
Credit AgricoleAutor: oti
Witam! Jestem w tym banku juz kilka lat i nie moge powiedziec ani jednego zlego słowa na ten bank wiec nie wiem skąd tyle negatywow zawsze wszystkie s
Dodano: 15 maja 2015
Credit Agricole opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
opinie Credit Agricole
Credit AgricoleAutor: oti
Witam! Jestem w tym banku juz kilka lat i nie moge powiedziec ani jednego zlego słowa na ten bank wiec nie wiem skąd tyle negatywow zawsze wszystkie s
Dodano: 15 maja 2015
BZWBK opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie BZWBK
BZWBKAutor: Remi
Chcecie kłopotów, prowizji itp. - bzwbk czeka na was
Dodano: 15 maja 2015
Credit Agricole opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
opinie Credit Agricole
Credit AgricoleAutor: NEGATYW
CZY JUŻ NIE NADSZEDŁ CZAS ABY PROKURATURA ZAJĘŁA SIĘ TYM BANKIEM MYŚLĘ ŻE JAK SIĘ ZMIENIE WLADZA TO BĘDZIE ŁATWIEJ,CHYBA ŻE WCZEŚNIEJ ZWINĄ INTERES
Dodano: 15 maja 2015
Credit Agricole opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie Credit Agricole
Credit AgricoleAutor: bar
Witam, spłaciłam u nich kredyt, bo są tak naciągającym bankiem, dzwonię żeby otrzymać potwierdzenie o spłacie kredytu, które większość banków wysył
Dodano: 14 maja 2015
Bank Millennium opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie Bank Millennium
Bank MillenniumAutor: maniek
serdecznie przestrzegam wszystkich przed tym bankiem (nie zasługują nawet na słowo "bank"). Nie ma miejsca aby rozpisywać się we wszystki
Dodano: 14 maja 2015

Portal finansowy Sfera-Finansow.pl z pożyczkami i chwilówkami zajmujący się tematyką: pożyczki online, chwilówki na dowód, kredyty gotówkowe bez zaświadczeń, banki oraz instytucje pozabankowe, karty kredytowe, kredyty hipoteczne, kredyty na dowód.
Ta strona używa COOKIES. Za ich pomocą zbieramy dane jedynie w celach statystycznych. Możesz usunąć pliki cookies z dysku twardego a także zablokować ich zapisywanie poprzez zmianę ustawień swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w regulaminie.