Logowanie Rejestracja
Kalkulator kredytowy oraz porównywarka kredytowa - opinie Klientów [203]

Ostatnie opinie użytkowników

Credit Agricole opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie Credit Agricole
Credit AgricoleAutor: mery
Mam kredyt w CA. Ostatnio przez nieuwagę miałam niedopłatę na kredycie. Kiedy sie zorientowałam, zadzwoniłam na infolinie (na której nie podali mi tak
Dodano: 19 maja 2015
Bank PeKaO SA opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie Bank PeKaO SA
Bank PeKaO SAAutor: M.
Wprowadzenie opłaty za bankomaty Euronet przelały czarę goryczy i postanowiłem zakończyć wieloletnią umowę z tym bankiem. O ile w moim dużym mieście
Dodano: 19 maja 2015
Citi Handlowy opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie Citi Handlowy
Citi HandlowyAutor: Roman
Nie polecam. Jest duża szansa że klient nie doczyta jakiegoś ukrytego paragrafu i bez ostrzeżenia dostaje po łapkach. Niestety jestem w plecy pona
Dodano: 18 maja 2015
BZWBK opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie BZWBK
BZWBKAutor: jerzy
nie bierzcie w tym banku kredytu z ubezpieczeniem trzeba zwrócić tyle co u prowidenta
Dodano: 18 maja 2015
Idea Bank opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
opinie Idea Bank
Idea BankAutor: klimek
A ja mam u nich konto firmowe "Firma to ja" (http://www.ideabank.pl/konto-firma-to-ja) i jestem z niego bardzo zadowolony - zarówno z pro
Dodano: 18 maja 2015
Bank Millennium opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie Bank Millennium
Bank MillenniumAutor: ewela109
ja mam lepszą historię, jestem ścigana za 3,03 zł. mimo, że już pół roku temu spłaciłam kartę kredytową i zamknęłam konto - ogólnie zakończyłam ws
Dodano: 18 maja 2015
Getin Noble Bank SA opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie Getin Noble Bank SA
Getin Noble Bank SAAutor: doma2828
Mam w Getin Banku kredyt hipoteczny.W 2008 r miałem kłopoty ze spłatą,ale zawarłem ugode na czas nieokreślony,Kwota kredytu opiewała na 25 tys,rzetel
Dodano: 18 maja 2015
eurobank opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie eurobank
eurobankAutor: ba
Bardzo kiepski bank.beznadziejny kontakt z klientem. Bark numerów do placówek. Niejasne zasady naliczania opłat i ubezpieczeń kredytów. Bank traktu
Dodano: 18 maja 2015
Bank BPH opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
opinie Bank BPH
Bank BPHAutor: Gosia
Platforma internetowa non stop ma problemy. Jak mnie wyrzuca z systemu, albo w ogóle nie mogę się zalogować, to mi wmawiają na infolinii, że mam sobie
Dodano: 18 maja 2015
BZWBK opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie BZWBK
BZWBKAutor: rencista
bank zachodni jest bardzo niesolidnym bankiem!! pytanie: jak dlugo musze czekac na odpowiedz na moje wypowiedzenie umowy o ubezpieczenie`? juz minelo
Dodano: 18 maja 2015

Portal finansowy Sfera-Finansow.pl z pożyczkami i chwilówkami zajmujący się tematyką: pożyczki online, chwilówki na dowód, kredyty gotówkowe bez zaświadczeń, banki oraz instytucje pozabankowe, karty kredytowe, kredyty hipoteczne, kredyty na dowód.
Ta strona używa COOKIES. Za ich pomocą zbieramy dane jedynie w celach statystycznych. Możesz usunąć pliki cookies z dysku twardego a także zablokować ich zapisywanie poprzez zmianę ustawień swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w regulaminie.