Logowanie Rejestracja
Kalkulator kredytowy oraz porównywarka kredytowa - opinie Klientów [20]

Ostatnie opinie użytkowników

Raiffeisen Polbank opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
opinie Raiffeisen Polbank
Raiffeisen PolbankAutor: AstonJoe
Jestem zdumiony tak dużą ilością negatywnych komentarzy dotyczących usług banku Raiffeisen. Sam jestem klientem tego banku od października poprzedn
Dodano: 26 czerwca 2016
Raiffeisen Polbank opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie Raiffeisen Polbank
Raiffeisen PolbankAutor: Zniesmaczony
Posiadam (posiadałem) w R... ROR od wielu lat. Zaproponowali mi kredyt gotówkowy. Złożyłem stałe polecenie przelewu za ratę (przelew wewnętrzny) na
Dodano: 23 czerwca 2016
Citi Handlowy opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
opinie Citi Handlowy
Citi HandlowyAutor: Firma
Odradzam wszystkim korzystanie z usług banku CITI, od pół roku jako firma próbujemy zamknąć konto, i niestety ich praktyki są na miarę najgorszych
Dodano: 23 czerwca 2016
Credit Agricole opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie Credit Agricole
Credit AgricoleAutor: Klient
Dzisiaj CA rozłożył mnie na łopatki, nie mogę spłacić całości kredytu, bo mam zaległość wysokości 1zł.... Chce im wpłacić 1300zł, a oni mi nie pozwa
Dodano: 22 czerwca 2016
ekspreskasa opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
opinie ekspreskasa
ekspreskasaAutor: marek
tego właśnie potrzebowałem! darmowa pożyczka na dowód. dzięki, polecam!
Dodano: 21 czerwca 2016
Ferratum Bank opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
opinie Ferratum Bank
Ferratum BankAutor: kawka
dobra firma i dobra pożyczka! ważne, że szybko i mało formalności. dla mnie nie ma nic lepszego
Dodano: 21 czerwca 2016
Getin Noble Bank SA opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
opinie Getin Noble Bank SA
Getin Noble Bank zawsze grał w pierwszym składzie poważnych graczy finansowych; nie sądzę żeby przy obecnych zawirowaniach i polityce finansowej państ
Dodano: 21 czerwca 2016
Getin Noble Bank SA opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie Getin Noble Bank SA
Getin Noble Bank SAAutor: ODRADZAM GETIN BANk
Cytuje post nizej i się pod nim podpisuję. Ludzie - nie dajcie się wrobić w JAKIEKOKOLWIEK UBEZPIECZENIA - to tylko wyciąganie kasy od ludzi .Tobi
Dodano: 20 czerwca 2016
Getin Noble Bank SA opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
opinie Getin Noble Bank SA
Getin Noble Bank SAAutor: Upadek Getin Banku
ci co piszą pozytywne opinie to na 100% ludzie z Getin Banku, albo kilienci co maja w tym banku zwykle konto bankowe otwarte i tyle. i nic więcej n
Dodano: 20 czerwca 2016
Getin Noble Bank SA opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie Getin Noble Bank SA
Getin Noble Bank SAAutor: ODRADZAM GETIN GANG
MAM NIEMAL WSZYSTKIE PRODUKTY Z TEGO BANKU do roku 2014 założone,SZCZESLIWA SIODEMKA, sWIATOWE BOGACTWA, QUATTRO DZIESIECIOKROTKI ,KWARTALNY ZYSK I J
Dodano: 20 czerwca 2016

Portal finansowy Sfera-Finansow.pl z pożyczkami i chwilówkami zajmujący się tematyką: pożyczki online, chwilówki na dowód, kredyty gotówkowe bez zaświadczeń, banki oraz instytucje pozabankowe, karty kredytowe, kredyty hipoteczne, kredyty na dowód.
Ta strona używa COOKIES. Za ich pomocą zbieramy dane jedynie w celach statystycznych. Możesz usunąć pliki cookies z dysku twardego a także zablokować ich zapisywanie poprzez zmianę ustawień swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w regulaminie.