Logowanie Rejestracja
Kalkulator kredytowy oraz porównywarka kredytowa - opinie Klientów [193]

Ostatnie opinie użytkowników

Citi Handlowy opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie Citi Handlowy
Citi HandlowyAutor: Marek
w czasie rozmowy pracownik banku zaproponował mi super kredyt konolidacyjny na kwotę 15.000 zł żadnych opłat, kosztów, prowizji, super oprocentowan
Dodano: 4 czerwca 2015
PKO BP opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie PKO BP
PKO BPAutor: anka
Reklamacje rozpatruje dyrek odziału to dlatego pracownicy mają nas w nosie.
Dodano: 4 czerwca 2015
PKO BP opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie PKO BP
PKO BPAutor: krych
tak doradca banku reaguje na uwagi odział żnin żenada.
Dodano: 4 czerwca 2015
Getin Noble Bank SA opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie Getin Noble Bank SA
Getin Noble Bank SAAutor: Zbigniew
całkowicie zgadzam się z negatywnymi opiniami nt.banku.Jestem klientem od wielu lat ale dojrzałem i się wynoszę.Nigdy więcej .Prawdopodobnie skończy s
Dodano: 4 czerwca 2015
Sygma Bank opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
opinie Sygma Bank
Sygma BankAutor: ja
ahha żal mi was biedne Polaczki.... wpłacajcie raty w terminie, a wtedy uniknięcie kosztów! Nie wpłaciłeś... to na cholerę się zalisz. Gdyby mi jakiś
Dodano: 4 czerwca 2015
BZWBK opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie BZWBK
BZWBKAutor: myślący
Praktykom i umowom przedstawianym klientom powinien przyjrzeć się UOKiK miałby co robić i przypuszczalnie nie obeszło by się bez nałożenia kar na bank
Dodano: 4 czerwca 2015
PKO BP opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie PKO BP
PKO BPAutor: MAREK
PKO BP-zdziera juz z klienta co sie da -zalegam 30 zl-i zaraz dzwonia -i biora za ten telefon 10 zl -to jest skandal-zyrowac na ludzkiej krzywdzie- za
Dodano: 4 czerwca 2015
BZWBK opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie BZWBK
BZWBKAutor: klient niebawem były
To co teraz wyrabia BZWBK to nic innego jak strzyżenie owiec, podnoszą opłaty za każdą czynność a jakość obsługi schodzi na psy, no ale trzeba wyrz
Dodano: 3 czerwca 2015
Sygma Bank opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
opinie Sygma Bank
Sygma BankAutor: hubal
umowę trzeba czytać, co znaczy przemycić, ze niby po chińsku napisane czy co?!
Dodano: 3 czerwca 2015
PKO BP opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie PKO BP
PKO BPAutor: bodzik
miałem konto w Nordei która została przejęta przez PKO i powstało popularne IPKO które jakoś działało i wszystko było w miarę dobrze Ktoś mądry wpadł
Dodano: 3 czerwca 2015

Portal finansowy Sfera-Finansow.pl z pożyczkami i chwilówkami zajmujący się tematyką: pożyczki online, chwilówki na dowód, kredyty gotówkowe bez zaświadczeń, banki oraz instytucje pozabankowe, karty kredytowe, kredyty hipoteczne, kredyty na dowód.
Ta strona używa COOKIES. Za ich pomocą zbieramy dane jedynie w celach statystycznych. Możesz usunąć pliki cookies z dysku twardego a także zablokować ich zapisywanie poprzez zmianę ustawień swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w regulaminie.