Logowanie Rejestracja
Kalkulator kredytowy oraz porównywarka kredytowa - opinie Klientów [190]

Ostatnie opinie użytkowników

Sygma Bank opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie Sygma Bank
Sygma BankAutor: kotek
UWAGA NA TEN BANK PILNE!!!!
Dodano: 10 czerwca 2015
Sygma Bank opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie Sygma Bank
Sygma BankAutor: Zła
NIE POLECAM!!!!!
Dodano: 10 czerwca 2015
Sygma Bank opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie Sygma Bank
Sygma BankAutor: mała
Witam mam pozyczke z tego banku bardzo żałuje ze wspołpracuje na przyszłość będę omijac z daleka nie polecam bo będziecie załowac
Dodano: 10 czerwca 2015
Getin Noble Bank SA opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
opinie Getin Noble Bank SA
Getin Noble Bank SAAutor: Niezadowolony
Ta stronka to chyba jest Getin banku nie można wstawić negatywa zmienia na neutralny : ))))))))))
Dodano: 9 czerwca 2015
Getin Noble Bank SA opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
opinie Getin Noble Bank SA
Getin Noble Bank SAAutor: Niezadowolony
Jeden wielki skandal. Na obsługe czekałem ponad godzinę a ludzi było mało.I po co te numerki do kolejki ,skoro i tak obsługuje sie pózniej przychod
Dodano: 9 czerwca 2015
Sygma Bank opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie Sygma Bank
Sygma BankAutor: marek
bank nie wart zlamanego grosza-jestem u nich 10 lat i o 10 lat za dlugo-pomimo ze splacam zawsze w terminie,naprawde zawsze to -ZABLOKOWALI MI WYPLATE
Dodano: 9 czerwca 2015
PKO BP opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
opinie PKO BP
PKO BPAutor: Xenia
... Przepraszam, za niedokończoną opinię. Nie poczekałam na konsultanta gdyż koszt połączenia i tak byłby większy niż opłata, która została pobrana z
Dodano: 9 czerwca 2015
PKO BP opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie PKO BP
PKO BPAutor: Xenia
Połączenie z konsultantem graniczy z cudem, 20 czekania i nic nie załatwiłam..... A jak już siė ktoś pdezwał to znowu mnie wrzucił na system gdzie mi
Dodano: 9 czerwca 2015
Citi Handlowy opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie Citi Handlowy
Citi HandlowyAutor: JOANNA
Umowę podpisałam w 2008 roku i od tego czasu spłacam ratę miesięczną po 787 zł (oczywiście co miesiąc wpłacałam nieco więcej ok 800, 900, 990 zł w za
Dodano: 8 czerwca 2015
Getin Noble Bank SA opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
opinie Getin Noble Bank SA
Getin Noble Bank SAAutor: Krystyna
Nie rozumiem tych wszystkich negatywnych opinii. Mam lokaty od kilku lat w tym banku, żadnych problemów nie ma, oprocentowanie dobre . Konto inter
Dodano: 8 czerwca 2015

Portal finansowy Sfera-Finansow.pl z pożyczkami i chwilówkami zajmujący się tematyką: pożyczki online, chwilówki na dowód, kredyty gotówkowe bez zaświadczeń, banki oraz instytucje pozabankowe, karty kredytowe, kredyty hipoteczne, kredyty na dowód.
Ta strona używa COOKIES. Za ich pomocą zbieramy dane jedynie w celach statystycznych. Możesz usunąć pliki cookies z dysku twardego a także zablokować ich zapisywanie poprzez zmianę ustawień swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w regulaminie.