Logowanie Rejestracja
Kalkulator kredytowy oraz porównywarka kredytowa - opinie Klientów [19]

Ostatnie opinie użytkowników

Sygma Bank opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
opinie Sygma Bank
Sygma BankAutor: katarzyna
Ja mam bardzo zle doswiadczenia z tym bankiem . czuje sie oszukana i okradziona. Ktos w moim imieniu z mojej karty kredytowej zlecil dyspozycje prz
Dodano: 30 czerwca 2016
Bank Millennium opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie Bank Millennium
Zdecydowanie nie polecam. Zadręczają propozycjami pożyczek z odsetkami 47% w skali roku. Przepisy traktują jak im wygodniej - przykładowo współwłasno
Dodano: 30 czerwca 2016
Citi Handlowy opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie Citi Handlowy
Citi HandlowyAutor: andrzej
zinternetu dowiedzialem sie ze mozna korzystac bezplatnie z bankomatow EURONETU. Moje zdziwienie za kazda wybrana kwote oplata 5zl.Bylem na wczasach.
Dodano: 30 czerwca 2016
eurobank opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie eurobank
eurobankAutor: alf
Jak było w "jak rozpętałem II Wojnę Światową"? "Burdello bum bum" Nic więcej nie muszę mówić.
Dodano: 29 czerwca 2016
eurobank opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie eurobank
eurobankAutor: Dimon
Totalna tragedia!!! A więc po kolei: - żałują pieniędzy na telefon do klienta, mimo że obiecują że będą się kontaktować gdy będą gotowe dokumenty, -
Dodano: 29 czerwca 2016
Bank Millennium opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie Bank Millennium
Bank MillenniumAutor: Joa
Miałam tam konto z limitem kredytowym do 12000 ale spłaciłam go wcześniej i rozwiązałam z nimi umowę o prowadzenie konta. Na co się zgodzili, bo wcze
Dodano: 29 czerwca 2016
BGŻ BNP Paribas opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie BGŻ BNP Paribas
BGŻ BNP ParibasAutor: Magda
Nie polecam bank polaczyl mi ROR z kredytem (nie zakładając rachunku technicznego) , po czym podniosl oplaty za ROR nie informujac mnie o tym o spr
Dodano: 28 czerwca 2016
Getin Noble Bank SA opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
opinie Getin Noble Bank SA
Getin Noble Bank SAAutor: zbyszko
W każdym banku jest podobnie. Nie ma takiego żeby bez powodu dawał bonusy. W życiu nic nie jest za darmo. Getin Noble wcale nie odstaje od innych. Wol
Dodano: 28 czerwca 2016
Getin Noble Bank SA opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie Getin Noble Bank SA
Getin Noble Bank SAAutor: Zawiedziony
Przez kilka miesięcy pobierali mi opłatę 6,99 obsługę karty która jest nieaktywna. Podobno została wysłana zwykłym listem. Byłem wcześniej klientem O
Dodano: 27 czerwca 2016
Getin Noble Bank SA opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie Getin Noble Bank SA
Przecież to zwykła mafia ,oszukują jak mogą na wszystkim każdy kto cokolwiek miał do czynienia z tym Bankiem , wie że to banda oszustów i tyle nie ma
Dodano: 26 czerwca 2016

Portal finansowy Sfera-Finansow.pl z pożyczkami i chwilówkami zajmujący się tematyką: pożyczki online, chwilówki na dowód, kredyty gotówkowe bez zaświadczeń, banki oraz instytucje pozabankowe, karty kredytowe, kredyty hipoteczne, kredyty na dowód.
Ta strona używa COOKIES. Za ich pomocą zbieramy dane jedynie w celach statystycznych. Możesz usunąć pliki cookies z dysku twardego a także zablokować ich zapisywanie poprzez zmianę ustawień swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w regulaminie.