Logowanie Rejestracja
Kalkulator kredytowy oraz porównywarka kredytowa - opinie Klientów [189]

Ostatnie opinie użytkowników

Raiffeisen Polbank opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie Raiffeisen Polbank
Raiffeisen PolbankAutor: Dondelek
Oszukali mnie przedstawiając jedną ze swoich ofert. Naciągnęli.... Otumanili............Nie będę wdawać się w szczegóły, szkoda gadać, ale im nie dam
Dodano: 11 czerwca 2015
Sygma Bank opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
opinie Sygma Bank
Sygma BankAutor: kredytytPL
Pożyczka na Dowód bez Zaświadczeń http://www.kredytyk.pl od 100zł do 200.000zł Odbierz pieniądze! - Pożyczki na Dowód przez internet - kredyty
Dodano: 11 czerwca 2015
BZWBK opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie BZWBK
BZWBKAutor: Sebastian
Moge powiedziec tylko jedno o tym banku - ZŁODZIEJE!!! Bankomat nie wyplacil mi calej podjetej gotowki a te leniwe ... nawet nie racza zagladnac w
Dodano: 11 czerwca 2015
Raiffeisen Polbank opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
opinie Raiffeisen Polbank
Raiffeisen PolbankAutor: andrzejek
Prosze przytoczyc te wulgaryzmy bo ja ich nie uzywam, o jakie chodzi?? Wulgaryzmem jest cenzora zachowanie,ktory wycina moje negatywne a zarazem
Dodano: 11 czerwca 2015
Raiffeisen Polbank opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
opinie Raiffeisen Polbank
Raiffeisen PolbankAutor: Admin
Proszę o zaniechanie używania zwrotów wulgarnych w wypowiedziach. Negatywy jak najbardziej ale ubrane w słowa dopuszczalne. Inne będą cenzurowane.
Dodano: 11 czerwca 2015
Sygma Bank opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie Sygma Bank
Sygma BankAutor: Mariola
Nigdy więcej - nic z tym bankiem.Bombardowanie mailami, SMS i telefony, narzucanie różnych kolejnych zobowiązań. Brak smaku i umiaru, natrętni i uprzy
Dodano: 10 czerwca 2015
Bank BPH opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie Bank BPH
Bank BPHAutor: karolina 1111
Weryfikują stałych Klientów jak potencjalnych naciągaczy ...Mam konto od 8 lat i stałe wpływy od 5lat. Za każdym razem sprawdzają kilka dni, nigdy n
Dodano: 10 czerwca 2015
PKO BP opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
opinie PKO BP
PKO BPAutor: KARINA
Uzyskanie połączenia na infolinię faktycznie graniczy z cudem. Próbuję już trzeci dzień i nikt nie odbiera. Załączyłam telefon na głośno mówiący i tak
Dodano: 10 czerwca 2015
Credit Agricole opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie Credit Agricole
Credit AgricoleAutor: Cris
Najgorszy bank czekam od poniedziałku na wypłatę, jest środa wszyscy w firmie mają wypłaty od poniedzialku, ponad 2900 osób ma wypłaty Ale ja nie bo
Dodano: 10 czerwca 2015
PKO BP opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie PKO BP
PKO BPAutor: JoannaS
Czekanie na kontakt z infolinia trwa(wczoraj dzwoniłam) średnio 20 minut. Wczorajsze dzwonienie zabrało mi dokładnie 45 minut z czego załatwienie spra
Dodano: 10 czerwca 2015

Portal finansowy Sfera-Finansow.pl z pożyczkami i chwilówkami zajmujący się tematyką: pożyczki online, chwilówki na dowód, kredyty gotówkowe bez zaświadczeń, banki oraz instytucje pozabankowe, karty kredytowe, kredyty hipoteczne, kredyty na dowód.
Ta strona używa COOKIES. Za ich pomocą zbieramy dane jedynie w celach statystycznych. Możesz usunąć pliki cookies z dysku twardego a także zablokować ich zapisywanie poprzez zmianę ustawień swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w regulaminie.