Logowanie Rejestracja
Kalkulator kredytowy oraz porównywarka kredytowa - opinie Klientów [182]

Ostatnie opinie użytkowników

Bank BPH opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie Bank BPH
Bank BPHAutor: kama
Zgadzam się ,że pracownicy tego banku są nie kompetentni.w zeszłym tygodniu ustaliłam z działem windykacji spłatę zaległości ,a dzisiaj znowu to sa
Dodano: 22 czerwca 2015
Alior Bank SA opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
opinie Alior Bank SA
Alior Bank SAAutor: Oburzona
Mam w aliorze konto od około roku. Nie powiem ten bank ma swoje minusy jak każdy inny (wolne księgowanie i przesyłanie przelewów). Ale jestem zado
Dodano: 22 czerwca 2015
Credit Agricole opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie Credit Agricole
Credit AgricoleAutor: Oburzona
Od października poprzedniego roku na nasz adres domowy zaczęły przychodzić listy na obcą nam osobę. Pomimo odsyłania listów i osobistego zwrócenia na
Dodano: 22 czerwca 2015
Bank BPH opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
opinie Bank BPH
Bank BPHAutor: wojtek
Wszystkim polecam konto lubie to w banku bph zwracajom 50 zł przez rok 4 tranzakcje do 50 zł i zwracajom 50 zł polecam te konto...
Dodano: 22 czerwca 2015
Getin Noble Bank SA opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie Getin Noble Bank SA
Getin Noble Bank SAAutor: dalton
Właśnie dzisiaj straciłem dostęp, do swoich lokat, za pomocą bamkowości internetowej. Bo bankowi zachciało sie amian i abym odzyskał dostę musiałby
Dodano: 22 czerwca 2015
BZWBK opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie BZWBK
BZWBKAutor: rencista
Od 22 dnii tzn. od 01.06.2015 powinny byc pieniadze na moim koncie po wypowiedzeniu umowy o ubezpieczenie kredytu Spokojny kredyt. I do tej pory nie
Dodano: 22 czerwca 2015
Lendon opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
opinie Lendon
LendonAutor: brutka
Lendon jest spoko, nie ma problemu z uzyskaniem pożyczki a zwrot jest jak najbardziej uczciwy! polecam w razie potrzeby
Dodano: 21 czerwca 2015
Sygma Bank opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie Sygma Bank
Sygma BankAutor: Darek
Zwykli naciągacze najpierw 5 (pięć ) ubezpieczeń potem jakieś dziwne zaległości mimo stałego zlecenia OSZUŚCI
Dodano: 21 czerwca 2015
PKO BP opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
opinie PKO BP
PKO BPAutor: pimi
Od marca czekam na nową- wznowioną kartę Doradczynie bankowe ciemne i nic nie wiedzące za Konto za zero opłaty za kartę m-cne opłaty za kod opłaty za
Dodano: 21 czerwca 2015
Citi Handlowy opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie Citi Handlowy
Citi HandlowyAutor: Byly klient
Skorzystalem z oferty banku z powodu karty miles and more. Miesiac po okazalo sie ze miles juz z city wspolpracowac nie beda, dlaczego mnie to nie
Dodano: 21 czerwca 2015

Portal finansowy Sfera-Finansow.pl z pożyczkami i chwilówkami zajmujący się tematyką: pożyczki online, chwilówki na dowód, kredyty gotówkowe bez zaświadczeń, banki oraz instytucje pozabankowe, karty kredytowe, kredyty hipoteczne, kredyty na dowód.
Ta strona używa COOKIES. Za ich pomocą zbieramy dane jedynie w celach statystycznych. Możesz usunąć pliki cookies z dysku twardego a także zablokować ich zapisywanie poprzez zmianę ustawień swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w regulaminie.