Logowanie Rejestracja
Kalkulator kredytowy oraz porównywarka kredytowa - opinie Klientów [181]

Ostatnie opinie użytkowników

BZWBK opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie BZWBK
BZWBKAutor: Kamil Szczepański
Nie polecam, bankowość internetowa i mobilna w tym banku to jakaś porażka nie dorównują innym jeżeli chodzi o możliwości. Polecam mBank :)
Dodano: 24 czerwca 2015
Getin Noble Bank SA opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie Getin Noble Bank SA
Getin Noble Bank SAAutor: malmig
uwaga na getin bank w Suchej Beskidzkiej. Arogancka obsługa, niemozność załatwienia najprostszych spraw związanych związanych z wypłatą gotówki. Poz
Dodano: 24 czerwca 2015
eurobank opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
opinie eurobank
eurobankAutor: Ted
Żałosne.....zarówno bank jak i wasze produkty to LICHWA
Dodano: 24 czerwca 2015
Citi Handlowy opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie Citi Handlowy
Citi HandlowyAutor: stanisław
Panie Darku ,czy jest Pan pracownikiem tego banku? Po Pana zachwytach sądzę, że jest to prawdopodobne. Po własnych doświadczeniach z tym bankiem uważ
Dodano: 24 czerwca 2015
Getin Noble Bank SA opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie Getin Noble Bank SA
Getin Noble Bank SAAutor: Poszkodowana
Moja sprawa trafiła do Rzecznika praw konsumenta. Gdy brałam kredyt formalności trwały 2h (wypełnienie wniosku, weryfikacja, decyzja, wydrukowani
Dodano: 23 czerwca 2015
Sygma Bank opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
opinie Sygma Bank
Sygma BankAutor: Tymon
głupoty jakieś wypisujesz, pewnie coś sam pokręciłeś a zwalasz na bank
Dodano: 23 czerwca 2015
Raiffeisen Polbank opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie Raiffeisen Polbank
Raiffeisen PolbankAutor: Andrzejek
A ja mysle,ze te i jej podobne strony zalozono celowo aby niezadowoleni klienci mogli dac upost swoim emocjom.-Macie,wyladujcie sie a my i tak bed
Dodano: 23 czerwca 2015
Raiffeisen Polbank opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie Raiffeisen Polbank
Raiffeisen PolbankAutor: Zdziwiona
Od kilku dni dostaję sms z tegoż banku chociaż nie zawierałam z nimi żadnej umowy.Dostałam również nr"mojego konta" co robić nie chcę mie
Dodano: 23 czerwca 2015
eurobank opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
opinie eurobank
eurobankAutor: Hanna
Kiulkakrotnie brałam kredyt w Eurobanku.Jestem bardzo zadowolona.Mało formalności i kredyt w kilka dni na koncie.Ze spłacaniem również nigdy nie miała
Dodano: 22 czerwca 2015
PKO BP opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie PKO BP
PKO BPAutor: Marta
Zmarł mój ojciec po którym należy mi się jego ostatnia emerytura. Niestety bank robi bardzo duże problemy z wypłatą jakby to im należały się pieniądze
Dodano: 22 czerwca 2015

Portal finansowy Sfera-Finansow.pl z pożyczkami i chwilówkami zajmujący się tematyką: pożyczki online, chwilówki na dowód, kredyty gotówkowe bez zaświadczeń, banki oraz instytucje pozabankowe, karty kredytowe, kredyty hipoteczne, kredyty na dowód.
Ta strona używa COOKIES. Za ich pomocą zbieramy dane jedynie w celach statystycznych. Możesz usunąć pliki cookies z dysku twardego a także zablokować ich zapisywanie poprzez zmianę ustawień swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w regulaminie.