Logowanie Rejestracja
Kalkulator kredytowy oraz porównywarka kredytowa - opinie Klientów [180]

Ostatnie opinie użytkowników

eurobank opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
opinie eurobank
eurobankAutor: ala
Skad w ludziach tyle zlej energi. Jezeli sie bierze kredyt nalezy go splacic i wtedy nie ma przeciez zadnych problemow. Ja obecnie splacam swoj i tak
Dodano: 26 czerwca 2015
Bank PeKaO SA opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie Bank PeKaO SA
Bank PeKaO SAAutor: klient
Dzisiaj w nocy, nie przeszła mi transakcja kartą, śpieszyłem sie na pociąg, jednak musiałem wracać do domu po drobniaki żeby zapłacić za przejazd.
Dodano: 26 czerwca 2015
Bank PeKaO SA opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie Bank PeKaO SA
Bank PeKaO SAAutor: klient
Jestem klientem Banku w Białymstoku od czasów, gdy był to jeszcze Bank Narodowy.Obsługuje mnie doradca VIP.Wszelkich formalności zazwyczaj dokonuję
Dodano: 25 czerwca 2015
Bank PeKaO SA opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
opinie Bank PeKaO SA
Bank PeKaO SAAutor: gosia
oszuści,oszuści i jeszcze raz OSZUŚCI.../.
Dodano: 25 czerwca 2015
PKO BP opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie PKO BP
PKO BPAutor: Klaudia
Absolutnie negatywna opinia. Zlodziejski bank pobral sobie prowizje 84 zl za wyplate w bankomacie euronet, gdzze inne banki nie maja zadnych oplat....
Dodano: 25 czerwca 2015
Credit Agricole opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie Credit Agricole
Credit AgricoleAutor: pol
mam konto w franci tu też jest tak samo same opłaty i prowizje zakładajcie konta w polskich bankach to nie bank tylko lichwa
Dodano: 25 czerwca 2015
Sygma Bank opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
opinie Sygma Bank
Sygma BankAutor: maniako
no niestety, ciężko nawet przed samym sobą się przyznać, łatwiej nadawać na bank
Dodano: 25 czerwca 2015
Toyota Bank opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie Toyota Bank
Toyota BankAutor: ja
Nie polecam. Przy obrotach na rachunku przekraczających 10 tys. złotych zablokowali mi karty z powodu jednodniowego debetu na 150 zł i nikt nie ra
Dodano: 25 czerwca 2015
PKO BP opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie PKO BP
PKO BPAutor: Monika
Po dyspozycji zamknięcia konta został wysłany na to konto przelew.w wysokości 60 zł może to nie duża kwota ale...Udałam się do banku żeby wyjaśnić
Dodano: 25 czerwca 2015
Getin Noble Bank SA opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie Getin Noble Bank SA
Getin Noble Bank SAAutor: Były klient
Nie znam gorszego i bardziej aroganckiego banku. Po dwuletnich przejściach, których nie mogę nazwać przyjemnymi, radzę trzymać się z daleka od tego b
Dodano: 25 czerwca 2015

Portal finansowy Sfera-Finansow.pl z pożyczkami i chwilówkami zajmujący się tematyką: pożyczki online, chwilówki na dowód, kredyty gotówkowe bez zaświadczeń, banki oraz instytucje pozabankowe, karty kredytowe, kredyty hipoteczne, kredyty na dowód.
Ta strona używa COOKIES. Za ich pomocą zbieramy dane jedynie w celach statystycznych. Możesz usunąć pliki cookies z dysku twardego a także zablokować ich zapisywanie poprzez zmianę ustawień swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w regulaminie.