Logowanie Rejestracja
Kalkulator kredytowy oraz porównywarka kredytowa - opinie Klientów [179]

Ostatnie opinie użytkowników

PKO BP opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie PKO BP
PKO BPAutor: marek
ten bank bierze oplaty od klienta juz za wszystko co sie da -uciekac od nich i to jak najszybciej.
Dodano: 28 czerwca 2015
ING Bank Śląski opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie ING Bank Śląski
Wiecznie cos nie działa byle tylko obracac nie swoimi pieniędzmi
Dodano: 27 czerwca 2015
BZWBK opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
opinie BZWBK
BZWBKAutor: marek
powiem tak nie mam nic do tego banku mam u nich knto rok i jest oki idzcie do aliora tam to jest kicha
Dodano: 27 czerwca 2015
Toyota Bank opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie Toyota Bank
Toyota BankAutor: sknerus
Za drugi przelew wewn z konta oszczędnościowego 9 pln.To celowe utrudnianie z korzystania rachunku oszczędnościowego ,by skubnąć klienta .Już się pr
Dodano: 27 czerwca 2015
eurobank opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie eurobank
eurobankAutor: Robert
Proszę kolejny jestem bez pieniedzy na weekend. Wypłata wyszła wczoraj (piątek) wszyscy mający konta w innych bankach mają pieniądze mnie zaksię
Dodano: 27 czerwca 2015
BNP Paribas Bank Polska SA opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie BNP Paribas Bank Polska SA
nie polecam tego banku!! przez internet natychmiast akceptują umowy ,zapraszają do placówki drukują stertę papierów nawet nie informują co dalej, w
Dodano: 27 czerwca 2015
Bank PeKaO SA opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie Bank PeKaO SA
Bank PeKaO SAAutor: Były klient
Opinia BARDZO negatywna!!! Od trzech miesięcy nie zamknęli konta, mimo złożenia odpowiedniej dyspozycji, mimo telefonów na tą ich quasi-infolinię, mim
Dodano: 26 czerwca 2015
BOŚ opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie BOŚ
BOŚAutor: Anty BOŚ
Nie polecam BOŚ Banku w Katowicach, na Mickiewicza jak BOŚ w ogóle a już najbardziej kredytu hipotecznego. Pracownicy filii na Mickiewicza są niem
Dodano: 26 czerwca 2015
Bank Millennium opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie Bank Millennium
Zmieniają warunki co chwila a reklamacje u nich to porażka!
Dodano: 26 czerwca 2015
Getin Noble Bank SA opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie Getin Noble Bank SA
Getin Noble Bank SAAutor: Andrzej
Jeśli możecie to nie bierzcie żadnych kredytów w tym Banku. Generalnie kredyt dają warunki finnasowe są znośne. Ale obsługa, pracownicy którzy anal
Dodano: 26 czerwca 2015

Portal finansowy Sfera-Finansow.pl z pożyczkami i chwilówkami zajmujący się tematyką: pożyczki online, chwilówki na dowód, kredyty gotówkowe bez zaświadczeń, banki oraz instytucje pozabankowe, karty kredytowe, kredyty hipoteczne, kredyty na dowód.
Ta strona używa COOKIES. Za ich pomocą zbieramy dane jedynie w celach statystycznych. Możesz usunąć pliki cookies z dysku twardego a także zablokować ich zapisywanie poprzez zmianę ustawień swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w regulaminie.