Logowanie Rejestracja
Kalkulator kredytowy oraz porównywarka kredytowa - opinie Klientów [174]

Ostatnie opinie użytkowników

Raiffeisen Polbank opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie Raiffeisen Polbank
Raiffeisen PolbankAutor: jakub
Brak kompetencji pracowników . Zamykał em kartę kredytową i nagle po 2 miesiącach dostaje SMS ze mam zaległość . Kurna mac 30 dni na to mieli . A kart
Dodano: 7 lipca 2015
Sygma Bank opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie Sygma Bank
Sygma BankAutor: remigiusz.krzyzanski@metc
Witam i przestrzegam przed tym złodziejskimi które uskutecznia Sygma Bank. Nigdy od nich nie wziąłem od nich nawet 1 zł a przysyłają mi drugi raz od
Dodano: 7 lipca 2015
Getin Noble Bank SA opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
opinie Getin Noble Bank SA
jak jest zwracana i koszt , czy automatycznie bez prowizji, wraca w walucie Euro , czy dyspozycję wykonuję i ( Sepa )
Dodano: 6 lipca 2015
Getin Noble Bank SA opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie Getin Noble Bank SA
Getin Noble Bank SAAutor: wrocek
Bank beznadziejny. Wartości wyświetlane po zalogowaniu do Bankowości internetowej odbiegają od "ich" . Nie potrafią wytłumaczyć skąd się bio
Dodano: 6 lipca 2015
Bank Millennium opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie Bank Millennium
NIGDY NIE DOSTAJE PIENIĘDZY NA CZAS!!!
Dodano: 6 lipca 2015
Bank Millennium opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
opinie Bank Millennium
Ogólnie bardzo dobra obsługa kredytu online, nie spotkałem w żadnym innym banku - (np Getin to porażka i to konkretna) tu jedno konto do obsługi wszys
Dodano: 6 lipca 2015
Getin Noble Bank SA opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie Getin Noble Bank SA
Jest to najgorszy bank z jakim miałem kontakt. Zacząłem z nim współpracę bo tak mi doradził człowiek z open finance. Jeszcze raz nie polecam, beznadz
Dodano: 6 lipca 2015
Sygma Bank opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
opinie Sygma Bank
Sygma BankAutor: Kuba
dziwnie gościu piszesz, czy wiesz, że istnieją takie rzeczy jak przecinek lub kropka, bardzo dziękujemy za twój strumień myśli, jakbym miał taki ch
Dodano: 6 lipca 2015
Sygma Bank opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie Sygma Bank
Sygma BankAutor: a miziolek
skrajnie nie przychylny wobec swoich klijentow obsluga arogancka nie odpowiadaja na pisma ,wpisal mnie do bik za 46 zl zadluzenia za posiadanie karty
Dodano: 3 lipca 2015
BZWBK opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie BZWBK
BZWBKAutor: Mirosława
Placówka w Inowrocławiu Wojska Polskiego 33: brak kompetencji, nieznajomość aktualnych aktów prawnych, lekceważenie klienta, złośliwość, bezradnoś
Dodano: 3 lipca 2015

Portal finansowy Sfera-Finansow.pl z pożyczkami i chwilówkami zajmujący się tematyką: pożyczki online, chwilówki na dowód, kredyty gotówkowe bez zaświadczeń, banki oraz instytucje pozabankowe, karty kredytowe, kredyty hipoteczne, kredyty na dowód.
Ta strona używa COOKIES. Za ich pomocą zbieramy dane jedynie w celach statystycznych. Możesz usunąć pliki cookies z dysku twardego a także zablokować ich zapisywanie poprzez zmianę ustawień swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w regulaminie.