Logowanie Rejestracja
Kalkulator kredytowy oraz porównywarka kredytowa - opinie Klientów [170]

Ostatnie opinie użytkowników

PKO BP opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
opinie PKO BP
PKO BPAutor: Zarka75
Jak największy negatyw.Wcale mnie nie dziwi mega ilość negatywów.Dzisiaj chciałem wypłacić gotówkę w kasie a tu zoong.Mało atrakcyjna pani kasjerka
Dodano: 10 lipca 2015
Sygma Bank opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
opinie Sygma Bank
Sygma BankAutor: Utopia
gościu przestań już wypisywać te kretyństwa, stajesz się nudny, ciągle to samo i tak samo
Dodano: 10 lipca 2015
Raiffeisen Polbank opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
opinie Raiffeisen Polbank
Raiffeisen PolbankAutor: jacek
Bardzo miła i konkretna obsługa w Lubinie na Armii Krajowej. Jestem pod wrażeniem zaangażowania Dyrektora Oddziału, gdzie nie działały mi usługi ( p
Dodano: 10 lipca 2015
BZWBK opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
opinie BZWBK
BZWBKAutor: klient
pytanie: lektura opinii klientow tego banku prowokuje do pytania: czy ten bank stoi krotko przed bankructwem? czy moge w dalszym ciagu zostawic tam
Dodano: 10 lipca 2015
PKO BP opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
opinie PKO BP
PKO BPAutor: Tomek
Jakie tu niektórzy bzdury piszą, połowa nie wie jakie kupuje produkty finansowa, a jeszcze inni to są ograniczeni umysłowo. Trzeba czytać to co sie p
Dodano: 10 lipca 2015
Citi Handlowy opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie Citi Handlowy
Citi HandlowyAutor: sylwek
ukradli mi pieniądze z konta i to moja wina!!!!!!
Dodano: 10 lipca 2015
Credit Agricole opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie Credit Agricole
Credit AgricoleAutor: biedronka
brak słów co do tego banku opłaty za konto to takie że głowa boli, zero pomocy ze strony pracownika aby doradzić co zrobić aby nie płacić tak wysokich
Dodano: 10 lipca 2015
Deutsche Bank Polska S.A. opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie Deutsche Bank Polska S.A.
Zdecydowanie NEGATYWNIE! W DB pobierają opłaty za wszystko, 200zł to taki standard - odpowiedź na każde zapytanie, dobrze, że dzień dobry mówią za dar
Dodano: 10 lipca 2015
Raiffeisen Polbank opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie Raiffeisen Polbank
Raiffeisen PolbankAutor: Andrzejek
do Jerzy-Stary czy Ty czytasz te opinie,ktore sa zamieszczone na tej i innej stronie internetowej a dotyczace raiffaisen,jak nie to przeczytaj !!! A
Dodano: 10 lipca 2015
Getin Noble Bank SA opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie Getin Noble Bank SA
Bank który jest nastawiony wyłącznie na wyciśniecie jak najwięcej z klienta, informacje niespójne, co innego na infolinii, a co innego w banku. Szkod
Dodano: 10 lipca 2015

Portal finansowy Sfera-Finansow.pl z pożyczkami i chwilówkami zajmujący się tematyką: pożyczki online, chwilówki na dowód, kredyty gotówkowe bez zaświadczeń, banki oraz instytucje pozabankowe, karty kredytowe, kredyty hipoteczne, kredyty na dowód.
Ta strona używa COOKIES. Za ich pomocą zbieramy dane jedynie w celach statystycznych. Możesz usunąć pliki cookies z dysku twardego a także zablokować ich zapisywanie poprzez zmianę ustawień swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w regulaminie.