Logowanie Rejestracja
Kalkulator kredytowy oraz porównywarka kredytowa - opinie Klientów [167]

Ostatnie opinie użytkowników

BZWBK opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie BZWBK
BZWBKAutor: SUPCIA
UCIEKAC WSZYSCY Z TEGO BANKU w 3 sek. JAKO KREDYT BANK -REWELACJA. ODKAD WBK -PORAZKA! EWIDENTNIE COS JEST NA RZECZY, onie po prostu chca walnac! U
Dodano: 15 lipca 2015
Sygma Bank opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie Sygma Bank
Sygma BankAutor: Fokus
Najgorszy bank w Rzeczypospolitej !!!!
Dodano: 15 lipca 2015
Bank PeKaO SA opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie Bank PeKaO SA
Bank PeKaO SAAutor: Arek
Mam kilka kont w różnych bankach, ale ten pseudo-bank jest najgorszy. Narazie rezygnuję z ich usług.
Dodano: 15 lipca 2015
Credit Agricole opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie Credit Agricole
Credit AgricoleAutor: Marcin
Witam, posiadałem kredyt ratalny w tym banku, po prostu porażka, brak jakiegokolwiek kontaktu, infolinia rozłącza połączenia. Brak możliwości sprawdz
Dodano: 15 lipca 2015
BZWBK opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie BZWBK
BZWBKAutor: maciej
Bank okrada konta obserwujcie stan konta. Tu 30zl zaraz 10zl itd
Dodano: 15 lipca 2015
Credit Agricole opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie Credit Agricole
Credit AgricoleAutor: Grzegorz B.
Witam, jestem posiadaczem od 8 lat konta w Credit Agricole, a takze od 2 lat konta firmowego w tym banku. Najgorszą rzeczą są częste problemy z dos
Dodano: 15 lipca 2015
Bank Millennium opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
opinie Bank Millennium
Bank MillenniumAutor: Rafał
Według mnie to bardzo dobry bank, przelewy dostaje w dniu wysłania z konta z innego banku. Millenet bardzo czytelny i łatwy w obsłudze. Infolinia zaw
Dodano: 14 lipca 2015
PKO BP opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie PKO BP
PKO BPAutor: to ja
moja żona założyła niestety konto w tym "banku" 1.07.2015 karta przyszła po siedmiu dniach roboczych a dziś jest 14.07.2015 i nie ma PINU.
Dodano: 14 lipca 2015
Citi Handlowy opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
opinie Citi Handlowy
Citi HandlowyAutor: ewa
Po ich krętactwach widać,że jest to próba wyłudzenia.Szukają naiwnych a my się nie damy.Pozdrawiam wszystkich klientów tych bandziorów.
Dodano: 14 lipca 2015
FM Bank opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie FM Bank
FM BankAutor: Bartosz
BYLE Z DALEKA OD TYCH AMATORÓW!
Dodano: 14 lipca 2015

Portal finansowy Sfera-Finansow.pl z pożyczkami i chwilówkami zajmujący się tematyką: pożyczki online, chwilówki na dowód, kredyty gotówkowe bez zaświadczeń, banki oraz instytucje pozabankowe, karty kredytowe, kredyty hipoteczne, kredyty na dowód.
Ta strona używa COOKIES. Za ich pomocą zbieramy dane jedynie w celach statystycznych. Możesz usunąć pliki cookies z dysku twardego a także zablokować ich zapisywanie poprzez zmianę ustawień swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w regulaminie.