Logowanie Rejestracja
Kalkulator kredytowy oraz porównywarka kredytowa - opinie Klientów [166]

Ostatnie opinie użytkowników

PKO BP opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
opinie PKO BP
PKO BPAutor: Moja
Do "to ja": PIN od początku istnienia kart w tym banku przychodziły w osobnej korespondencji. To nic nowego i bulwersującego. Wyobraź sob
Dodano: 17 lipca 2015
Getin Noble Bank SA opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie Getin Noble Bank SA
Chamscy pracownicy niby windykacji .krzyczący przez telefon obrażający się na klienta ]dłużnika opóżniona rata kilka dni] cóż w życiu bywa różnie. N
Dodano: 16 lipca 2015
Bank Millennium opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie Bank Millennium
Bank MillenniumAutor: Paweł
TRAGEDIA! Na wypłatę od pracodawcy z konta austriackiego koledzy i koleżanki z biura czekają do 24 godzin. Ja po 2 dniach dalej nie mam, a po inter
Dodano: 16 lipca 2015
Citi Handlowy opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie Citi Handlowy
Citi HandlowyAutor: kredytobiorca
bank który przy rozliczeniu kredytu !!!! nalicza jeszcze bandyckie odsetki uważajcie !!!! Przy rozmowie p;rzez telefon pani konsultantka udaje że ni
Dodano: 16 lipca 2015
Sygma Bank opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
opinie Sygma Bank
Sygma BankAutor: Utopia
a masz jakieś doświadczenie z tym bankiem, że takie coś piszesz? z moich doświadczeń zupełnie cos innego, przeciwnego wynika, masz coś na poparcie
Dodano: 16 lipca 2015
Credit Agricole opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie Credit Agricole
Credit AgricoleAutor: Manto
Tutejszy tzw. doradca klienta, młodzik ok. 25-27 lat, odmówił mi drobnego kredytu w 30 sekund. Nie zadał mi praktycznie żadnych pytań, nie zaintere
Dodano: 15 lipca 2015
Citi Handlowy opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Neutralna
opinie Citi Handlowy
Citi HandlowyAutor: B.K.
KTOŚ WYCZYŚCIŁ MI KONTO BANKOWE. PRZELEWÓW DOKONUJE TYLKO Z WŁASNEGO KOMPUTERA. MAM PROGRAM ANTYWIRUSOWY. ZGŁOSIŁAM REKLAMACJE A BANK TWIERDZI ŻE TO M
Dodano: 15 lipca 2015
Getin Noble Bank SA opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie Getin Noble Bank SA
Getin Noble Bank SAAutor: klijent
banda i czuby tyle
Dodano: 15 lipca 2015
Raiffeisen Polbank opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie Raiffeisen Polbank
Raiffeisen PolbankAutor: Mirosław B.
Proces decyzyjny pierwszego etapu - świetny (po 2 - 3 dniach informacja czy Bank zaangażuje się w przedsięwzięcie), natomiast po złożeniu dokumentó
Dodano: 15 lipca 2015
Bank BPH opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie Bank BPH
Bank BPHAutor: Ddodi
BPH - po prostu NIE fair. Jakoś żadne odsetki nie wróciły do mnie mimo, że miałem zagwarantowane to w umowie, a pożyczkę spłaciłem terminowo.
Dodano: 15 lipca 2015

Portal finansowy Sfera-Finansow.pl z pożyczkami i chwilówkami zajmujący się tematyką: pożyczki online, chwilówki na dowód, kredyty gotówkowe bez zaświadczeń, banki oraz instytucje pozabankowe, karty kredytowe, kredyty hipoteczne, kredyty na dowód.
Ta strona używa COOKIES. Za ich pomocą zbieramy dane jedynie w celach statystycznych. Możesz usunąć pliki cookies z dysku twardego a także zablokować ich zapisywanie poprzez zmianę ustawień swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w regulaminie.