Logowanie Rejestracja
Kalkulator kredytowy oraz porównywarka kredytowa - opinie Klientów [16]

Ostatnie opinie użytkowników

Bank Pocztowy opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie Bank Pocztowy
Bank PocztowyAutor: zbyszek
tak jak kolega wyżej. Aha nie napisałeś jeszce,że bankomatów jest bardzo mało.Trzeba sie naprawde naszukać żeby wypłacić pieniążki bez prowizji ....
Dodano: 25 lipca 2016
Bank Pocztowy opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie Bank Pocztowy
Bank PocztowyAutor: zawiedziony
Odradzam każdemu ten bank. Osoby tam pracujące nie kompetentne. Ogólnie bank nieprofesjonalne podejscie. Wysyłali do mnie rzekomo jakies koresponde
Dodano: 25 lipca 2016
Credit Agricole opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie Credit Agricole
Credit AgricoleAutor: madalam
Masakryczna obsługa, niekompetentni pracownicy. Klient to wróg nr 1. Tomaszów Maz. to porażka jeśli chodzi o ten bank.
Dodano: 25 lipca 2016
eurobank opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie eurobank
eurobankAutor: Fela
Jestem klientką kilku banków i wiele mogę zrozumieć. O warunki kredytu hipotecznego postanowiłam zapytać również w eurobanku w Nowej Soli.Pierwsza
Dodano: 25 lipca 2016
Bank PeKaO SA opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
opinie Bank PeKaO SA
Bank PeKaO SAAutor: Kropka
Współczuję wszystkim pracownikom Banku, że muszą się z takimi Debilami użerać, Polacy to ułomny naród można trzymać palec w tyłku a i tak będzie źle.
Dodano: 24 lipca 2016
PKO BP opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
opinie PKO BP
PKO BPAutor: ten typ
najlepszy bank, przeniosłem sie do pko bp poł roku temu i normalnie jakbym wykonał skok milowy w bankowości. Mam terazsuper serwis internetowy i IKO
Dodano: 22 lipca 2016
BGŻ BNP Paribas opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie BGŻ BNP Paribas
BGŻ BNP ParibasAutor: wiktork
Fatalny bank. Nigdy więcej współpracy. Dziwne zapisy w umowach i obsługa klienta rodem ze sklepu mięsnego późny PRL. SKOKi są bardziej profesjonalne.
Dodano: 20 lipca 2016
Alior Bank SA opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie Alior Bank SA
Alior Bank SAAutor: marcel
Witam ja również nie polecam tego banku mnie niestety ktoś polecil i się wtopiłem wchodząc tam Private Alior Bank na ul.szyperskiej poznan radze omija
Dodano: 20 lipca 2016
Deutsche Bank Polska S.A. opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Negatywna
opinie Deutsche Bank Polska S.A.
Instytucja, która czyha na klienta i wykorzystuje wszelkie możliwe chwyty aby dodatkowo zarobić. Czytajcie dokładnie umowy!
Dodano: 20 lipca 2016
eurobank opinie
Kalkulator kredytowy, opinie o bankach, opinie o chwilówkach, kalkulator pożyczek online, lista ofert wszystkich banków Pozytywna
opinie eurobank
eurobankAutor: mar
Ja tam mam wszystkie oszczędności. Podoba się bank i już.
Dodano: 20 lipca 2016

Portal finansowy Sfera-Finansow.pl z pożyczkami i chwilówkami zajmujący się tematyką: pożyczki online, chwilówki na dowód, kredyty gotówkowe bez zaświadczeń, banki oraz instytucje pozabankowe, karty kredytowe, kredyty hipoteczne, kredyty na dowód.
Ta strona używa COOKIES. Za ich pomocą zbieramy dane jedynie w celach statystycznych. Możesz usunąć pliki cookies z dysku twardego a także zablokować ich zapisywanie poprzez zmianę ustawień swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w regulaminie.